۱۴۰۰/۹/۳۰ فناوری اطلاعات

کی بازار-گوگل‌درایو یکی از مهمترین ابزارهای داخل کامپیوتر هر کاربری است. این ابزار به شما دسترسی اصطلاحاً بی‌سیمی را به فایل‌های شما می‌دهد بدون اینکه به دستگاهی که از آن استفاده می‌کنید توجهی داشته باشد. اوایل سال جاری ابزار Backup and Sync که به شما اجازه می‌دهد از پی‌سی خود گوگل‌درایوتان را مدیریت کنید با ابزار جدیدی به نام گوگل‌درایو جایگزین شد و این یعنی حالا امور کارکردی متفاوت نسبت به قبل پیدا کرده‌اند. همچنین این بدان معناست که ممکن است اگر خود را با نرم‌افزار جدید به روز نکرده باشید موقع آپلود فایل‌ها به مشکل بربخورید. خوشبختانه ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم فایل‌ها را بدرستی در گوگل‌درایو آپلود کنید. با ما همراه بمانید.

Google Workspace را چک کنید

پیش از اینکه سراغ راه‌حل‌های دیگر بروید ابتدا باید داشبورد  Google Workspace را چک کنید.

گوگل‌درایو وقتی صحبت از uptime می‌شود بهترین گزینه است و خیلی کم پیش می‌آید این سرویس در عملکرد دچار مشکل شود. با این حال داشبورد را چک کنید تا شاید اصلاً نیازی نباشد به راهکارهای دیگر متوسل شوید. اگر دیدید مشکل از گوگل‌درایو است کمی صبر کنید تا عملکرد طبیعی‌اش را بدست آورد.

رفع مشکل آپلود ویدیو در Google Drive

مشکل بسیار رایج میان کاربران گوگل‌درایو، آپلود ویدیوست. آن‌ها در واقع می‌توانند آن‌ها را پلی‌بک کنند و مدام پیام Unable to process this video برایشان پاپ‌آپ می‌شود.

گرچه برای آپلود ویدیوها در گوگل‌درایو راه‌حل متقنی وجود ندارد اما بالاخره برخی راهکارها می‌تواند به کاربران کمک کند.

  •         مرورگر خود را رفرش کنید.
  •         روی گزینه Options بزنید (سه نقطه). این گزینه کنار گزینه Video file قرار دارد. حالا روی download زده و وقتی دانلود شد ویدیو را از اپ پخش ویدیوی مورد علاقه خود تماشا کنید.
  •         اگر گوگل‌درایو روی پی‌سی‌تان است می‌تواند از طریق فایل اکسپلورر (ویندوز) یا فایندر (مک) ویدیو را سرچ کرده و آن را از آنجا باز کنید.
  •         از مرورگر دیگری استفاده کنید. به طور غریبی گوگل کروم ثابت کرده اغلب با سایت‌ها و سرویس‌هایی که حتی خود گوگل ساختند هم ناسازگار است و کاربران نیز گزارش داده‌اند که وقتی از مروگر اج (نسخه کرومیوم) نیز استفاده می‌کنند این مشکل رفع می‌شود. همچنین می‌توانید روی مک از سافاری، فایرفاکس یا هر مرورگر یگری استفاده کنید.

اگرهیچیک از اینها چاره‌ساز نبود شاید ویدیو خراب باشد و باید از نو بارگذاری‌اش کنید.

Google Drive را به اجبار متوقف کنید (اندروید/آی‌اواس)

اگر آپلودی را شروع کرده‌اید و در یک نقطه‌ای گیر کرده و ادامه پیدا نمی‌کند ممکن است ایراد از خود آپلود باشد. باید آپلود را از سر گیرید و بهترین کار هم این است که اپ گوگل‌درایو را ریستارت کنید. برای انجام این کار روی اندروید به Settings -> Apps & notifications -> See all apps رفته و درایو را در لیست پیدا کنید. روی گزینه Force Stop بزنید و سعی کنید آپلود را از نو انجام دهید.

در آی‌اواس 13 هم روی Home دو بار کلیک کنید به سمت راست سوایپ کنید تا گوگل درایو را پیدا کرده به سمت بالا روی پنجره پیش‌نمایش سوایپ کنید تا بسته شود و بعد آپلود را ریستارت کنید. اگر آیفونتان دکمه هوم ندارد از وسط یا پایین اسکرین به بالا سوایپ کنید و نگه دارید تا سوئیچر اپ را ببینید. سپس به راست سوایپ کنید تا گوگل درایو را پیدا کنید. روی پنجره پیش‌نمایشش سوایپ آپ کنید تا بسته شود. در آیپد هم اگر دکمه هوم نداشته باشد از پایین اسکرین به بالا سوایپ کنید تا هوم اسکرین قابل‌دسترس شود آنوقت از راست به بالا سوایپ کنید. آنقدری که در نهایت گوگل درایو را پیدا کنید. سپس روی پنجره پیش‌نمایشش سوایپ آپ کنید تا بسته شود.

اکانت گوگل را قطع و وصل کنید

اگر برنامه Google Drive را دانلود کرده‌اید، چند چیز وجود دارد که می‌توانید سعی کنید فایل‌های خود را دوباره آنطور که باید آپلود کنید. اولین گزینه این است که حساب Google خود را قطع کرده و مجدداً به برنامه متصل کنید. Google Drive را با کلیک کردن روی آیکون آن در قسمت نوتیف در گوشه سمت راست پایین صفحه باز کنید. سپس روی "Settings cog -> Preferences" کلیک کنید.

باری دیگر چرخ‌دنده تنظیمات را بزنید و بعد Disconnect account را بزنید.

وقتی اکانت‌تان قطع شد باری دیگر روی آیکون گوگل‌درایو بزنید و وارد پروسه اتصال اکانت شوید.

Restart/Reinstall کردنِ اپ گوگل درایو

راه حل دیگر در برنامه Drive ریستارت یا حتی نصب مجدد برنامه است. روی نماد Google Drive در قسمت نوتیفیکشن کلیک کنید، سپس روی Settings و  Exit کلیک کنید.

 

برای باز کردن مجدد آن، "google drive" را در جستجوی ویندوز در منوی Start تایپ کنید و برنامه دسکتاپ را از آنجا باز کنید. از طرف دیگر، می‌توانید Google Drive را مجدداً نصب کنید. با کلیک راست روی منوی استارت و زدن روی Apps & features آن را uninstall کرده سپس با دانلود آن از اینجا، آن را مجدداً نصب کنید.

رفع مشکل گوگل درایو روی مک‌اواس

اگر نسخه مک Google Drive را دارید، ممکن است با خطاهایی مواجه شده باشید که شامل کار نکردن آپلودها و دانلودها و همچنین کار نکردن کامل برنامه می‌شود. با این حال، این مشکل خاص سیستم عامل راه‌حلی دارد.

به System Preferences -> Security & Privacy -> Privacy -> Full Disk Access بروید. از اینجا تیک کادر Google File Stream را در قاب سمت راست بزنید.

 از طرف دیگر، اگر پیامی در مک خود دریافت کردید که Google File Stream مسدود شده است، می‌توانید به System Preferences -> Security & Privacy -> General بروید، سپس روی دکمه "Allow" کلیک کنید.

یکی از این موارد باید مشکل گوگل‌درایو شما را در مک‌اواس حل کند.

غیرفعال کردن Ad Blockers

اد بلاکرهایی مانند AdGuard و uBlock Origin در تئوری باید با Google Drive به خوبی کار کنند. آنها معمولاً بر بلک‌لیست‌ها متکی هستند که منابع شناخته‌شده تبلیغات را مسدود می‌کنند و باید به شما امکان آپلود فایل ها در Google Drive را بدهند.

 

با این حال، در طول سال‌ها، مشکلات مختلفی در مورد افزونه‌های مرورگر مانند AdGuard گزارش شده است که گاهی اوقات می‌تواند آپلودها را مسدود کرده یا حتی دسترسی به اینترنت را برای همه برنامه‌های Google شما مسدود کند. اگر در آپلود فایل‌ها مشکل دارید و اد بلاکر دارید، وقتی در وب‌سایت Google Drive هستید، آن را غیرفعال کنید. به یاد داشته باشید، اد بلاکر را کاملاً غیرفعال نکنید - فقط برای Google Drive  و سایر سایت‌های Google در صورت بروز مشکل).

آپلود خود را به اجزای کوچک‌تر تقسیم کنید

Google برای مدیریت فایل‌های فردی به بزرگی 5 ترابایت طراحی شده است (مگر اینکه قالب‌های فایل Google مانند Docs یا Sheets باشند که در این صورت 50 مگابایت هستند). به طور کلی، گوگل به خوبی با فایل‌ها و پوشه‌های بزرگ مدیریت می‌کند، اگرچه اگر بخواهید یک پوشه عظیم با صدها گیگابایت داده را به طور همزمان آپلود کنید، اینترنت شما ممکن است خیلی روی خوشی بدان‌ها نشان ندهد. همانطور که احتمالاً می‌دانید، آپلودها در مقایسه با دانلودها فشار بسیار بیشتری را به شبکه وارد می‌کنند.

اگر متوجه شدید که آپلود پوشه‌های بزرگ منجر به اتمام زمان آپلود یا خراب شدن Google Drive می‌شود، سعی کنید به فولدر بروید، همه موارد داخل آن را انتخاب کنید و همه چیز را به‌عنوان فایل جداگانه آپلود کنید.       Google Drive آنها را به طور خودکار در صف قرار می‌دهد و ممکن است فایل ها را بهتر مدیریت کند. ایده خوب دیگر این است که قبل از آپلود، فولدری را ایجاد کنید که می‌خواهید فایل‌ها را در Google Drive قرار دهید، سپس فایل‌ها را مستقیماً در آنجا قرار دهید تا بعداً مجبور نباشید آنها را سازماندهی کنید.

از پنجره Private/Incognito استفاده کنید

این معمولاً اولین راه حل برای رفع بسیاری از مشکلات وب، از جمله مشکل آپلود است. یک پنجره خصوصی ایزوله است و از کوکی‌های ذخیره شده استفاده نمی‌کند؛ کوکی‌هایی که ممکن است بر سرچ منظم شما تأثیر بگذارد. فقط یک پنجره خصوصی در مرورگر خود باز کنید و وارد Google Drive شوید. پس از آن دوباره فایل را آپلود کنید و ببینید کار می‌کند یا خیر.

 

برای باز کردن یک پنجره خصوصی، میانبر Ctrl + Shift + N یا Ctrl + Shift + P در اکثر مرورگرها استفاده می‌شود؛ هرچند می‌توانید به صورت دستی پنجره خصوصی را از منوی اصلی مرورگر خود باز کنید.

داده‌های مرورگر را پاک کنید

مرورگر شما کوکی‌ها، حافظه پنهان و سایر داده‌ها را ذخیره می‌کند تا مرور وب را برای شما آسان‌تر و سریع‌تر کند. با این حال، گاهی اوقات این داده‌ها همچنین می‌توانند مشکلاتی در بخش وبگردی ایجاد کنند، مانند عدم توانایی در آپلود فایل‌ها. اگر استفاده از پنجره خصوصی مشکل شما را حل کرد، باید این مرحله را نیز طی کنید.

 

از منوی اصلی Chrome، روی  History کلیک کنید یا Ctrl + H را فشار دهید. روی Clear browsing data   کلیک کنید، گزینه‌ها باز می‌شوند. همچنین، می‌توانید chrome://settings/clearBrowserData را در نوار آدرس بگذارید و Enter را بزنید تا مستقیماً به این پنجره دسترسی پیدا کنید.

"All time " را در کنار "Time range " انتخاب کنید و مطمئن شوید که هر سه گزینه علامت زده شده‌اند. در صورت تمایل، اگر خواستید تاریخچه وبگردی را حفظ کنید، می‌توانید تیک گزینه  Browser history را بردارید. اکنون روی   Clear Data کلیک کنید تا داده‌های مرورگر حذف شود، سپس فایل‌ها را در Google Drive آپلود کنید.

از مرورگر متفاوتی استفاده کنید

اگر راهکارهای فوق چاره‌ساز نبودند، از مرورگر دیگری استفاده کنید. برای ما  اپرا و کروم به خوبی کار می‌کنند، بنابراین می‌توانید از یکی از این مرورگرها استفاده کنید و ببینید آیا مشکل را برطرف می‌کند یا خیر. علاوه بر این، این خطا ممکن است به دلیل مشکل پشتیبانی موقت در مرورگر شما یا به دلیل عدم پشتیبانی مرورگر شما از      Google Drive  باشد. با این حال، مورد دوم نمی‌تواند برای مرورگرهای محبوبی مانند کروم، فایرفاکس، اپرا، سافاری و مایکروسافت اج صادق باشد. چنانچه از یکی از مرورگرهای مذکور استفاده می‌کنید و با تغییر مرورگر مشکل آپلود برطرف شد، سعی کنید مرورگر خود را به آخرین نسخه به روز کنید. اگر کمکی نکرد، منتظر بروزرسانی نسخه بعدی باشید، زیرا ممکن است این مشکل را برطرف کند.

مطمئن شوید تصاویر روشنند

به دلایلی، اگر تصاویر در مرورگر خاموش شوند، Google Drive به درستی کار نمی‌کند. ممکن است بتوانید از آن برای ویرایش و مشاهده داده‌ها استفاده کنید، اما آپلود و دانلود کار نخواهد کرد.

 

آیا ایراد کار از شبکه است؟

در عوض ممکن است مشکلی در شبکه شما وجود داشته باشد. این امر به ویژه در صورتی صادق است که فایل آپلود شود اما در وسط با یک خطای شبکه لغو شود. ریستارت روتر معمولاً این مشکل را حل می‌کند. اگر موفق نشدید، آدرس IP خود را تغییر دهید و همچنین فایروال را خاموش کنید. استفاده از VPN نیز ممکن است بر روند آپلود تأثیر بگذارد، بنابراین مطمئن شوید که VPN شما خاموش است. اگر مطمئن هستید که یک خطای شبکه است، بازنشانی روتر ممکن است این مشکل را برطرف کند. روی روتر شما باید یک دکمه ریست (معمولاً در داخل یک سوراخ) وجود داشته باشد که می‌توانید آن را فشار دهید و پنج تا ده ثانیه نگه دارید تا روتر ریست شود.

شاید خود فایل معیوب است

برای تأیید این موضوع، سعی کنید سه نوع فایل را جداگانه آپلود کنید و ببینید آیا آنها آپلود می‌شوند یا خیر. اگر فایل‌ها آپلود می‌شوند، قطعاً مشکل از فایلی است که می‌خواهید آپلود کنید. در این صورت سعی کنید حتی‌الامکان نام و فرمت فایل را تغییر دهید. همچنین، مطمئن شوید هیچ کاراکتری در نام فایل وجود ندارد (مانند ? < > / ). اگر حجم فایل بزرگ است (بیش از 2 گیگابایت)، پس سعی کنید قبل از آپلود آن را تقسیم کنید. ابزاری مانند 7-zip می‌تواند به شما در انجام این کار کمک کند. راهکارهای فوق باید برای حل اکثر مشکلات آپلود در Google Drive کافی باشند. همچنین شاید بهتر باشد از حساب Google خود خارج شوید و دوباره وارد شوید؛ اگرچه به ندرت احتمال دارد که مشکل احراز هویت فرآیند آپلود را مختل کند.

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.