کی بازار- اگر روی چندین دستگاه از جیمیل استفاده میکنید، برخیاوقات این سرویس به شما اجازه Sign in نمیدهد. شاید در نهایت با این خطا مواجه شوید: You’ve tried to sign in too many times. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور میشود این خطا را رفع کرد.
دلیل نمایش این خطا
دلیل اصلی نمایش داده شدن این خطا این است که شاید برای حریم خصوصی بیشتر، شماره تلفن خود را از روی اکانت گوگل پاک کردهاید. این کار باعث میشود سرورهای گوگل دیگر دستگاه شما را نشناسند. این یک پدیده کاملاً تازه است زیرا همین چند وقت پیش هم میشد گزینه ارائه شماره تلفن به گوگل را انتخاب نکرد. این گزینه اکنون به دلایل امنیتی دیگر وجود ندارد.
حتی اگر شماره تلفن هم داده باشید شاید در صورتی که قابلیت احراز هویت دوعاملی را غیرفعال کرده باشید باز همین خطا را ببینید. خطایی مشابه مبنی بر too many failed attempts که در ادامه کد اعتبارسنجی هم برای شماره تلفن شما خاکستری میشود.
حتی بعد از چند ساعت یا حتی چند روز پیام روی دستگاه مورد نظر خود را تکرار میکند. شاید متوجه شوید از اکانت خودتان بیرون انداخته شدید (البته اگر با بیدقتی پیش از بروز مشکل از همه دستگاههای خود log out کرده باشید). با این حال، ریکاوری اکانت خیلی هم سخت نیست.
راهکار 1: 24 ساعت انتظار
بهترین راهکار در چنین مواقعی این است که مدتی اصلاً فکر کنید چیزی به نام اکانت جیمیل ندارید. بعد از چند ساعت یا چند روز خودش به حالت قبل باز خواهد گشت. اگر برای ریکاوری، گوشی را روی اکانت خود ذخیره کرده بودید ممکن است برای بازیابی یک کد تأییدیه دریافت کنید یا از شما خواسته شود شماره تلفن ریکاوری را تأیید نمایید.
اگر با پرامپتهای گوگل وارد شدید، مطمئن شوید دسترسی خود را به دستگاه از دست ندادهاید. این میتواند در صورت مفقود شدن گوشی یا خرابی ناگهانی آن، مشکلات جدی را به بار آورد. اما آن دستگاه برای همیشه روی سابقه گوگل باقی میماند تا آن را جایگزین کنید. همچنین تا اطلاع ثانوی هم برای احراز هویتهای آتی به کار خواهد رفت (حی وقتی اصلاً از آن گوشی استفاده هم نمیکنید). برای جلوگیری از چنین موقعیتی بهتر است از پرامپتهای گوگل دوری کنید و برای دسترسی لاگین از کدهای تأییدیه استفاده نمایید.
راهکار 2: فعالسازی احراز هویت دوعاملی
اگر روی دستگاهی گوگل را فعالسازی کردهاید اما حس کردید روی دستگاه دیگری قفل شدهاید میتوانید با تغییر تنظیمات احراز هویت روی گوشی قبلی، گوشی دومی را آنلاک کنید. برای بازیابی دسترسی به دستگاههای بلاکشده باید بازگردید به قبل. روی Manage settings کلیک کنید تا این تنظیمات راهاندازی شود.
در مرحله بعد، از شما خواسته خواهد شد با ایمیل و پسورد خود که در ادامه راهاندازی گوشی هم خواهید داشت وارد شوید. اگر دوست ندارید از شماره تلفن اصلی خود جدا شوید باید بتوانید از یک برنر فون استفاده کنید.
وقتی احراز هویت دوعاملی روی گوشی کانکتد راهاندازی شد، بازپسگیری دسترسی به جیمیل روی دستگاه بلاکشده به طور غافلگیرانهای آسان خواهد بود. فقط کوکیها را پاک کنید و سعی کنید با آیدی کاربر یا پسورد به اکانت جیمیل خود وصل شوید. سپس اسکرین کد اعتبارسنجی برایتان خواهد آمد. مادامیکه دستکم روی یک مرورگر و دستگاه (ترجیحاً گوشیتان) به جیمیل وارد شدهاید میتوانید احراز هویت دوعاملی را حذف کنید.
راهکار 3: ریکاوری حساب گوگل
آیا شماره تلفن خود را کاملاً از گوگل پاک کردید؟ در این صورت تنها گزینه ریکاوری حساب گوگل است. از شما خواسته خواهد شد که پسوردی که آخرین بار وارد کردید به یاد آورده و بزنید (همینطور شماره تلفن). حتی اگر آن را نخواسته بودید هم گوگل هرگز شماره تلفن شما را از پایگاه اطلاعاتیاش پاک نمیکند زیرا همین شماره است که برای ریکاوری اکانت به کار میآید.
در پی تأییدیه گوشی با متن، کد تأییدی را نیز روی ایمیل بکآپ خود دریافت خواهید کرد (البته با اکانت گوگلتان). این لینک را روی کد وارد کرده تا (بعد از 6 ساعت) گوگل برای تغییر پسورد گوگل پیام دیگری روی ایمیل بکآپ شما ارسال کند. به محض اینکه دوباره sign in شدید (با پسورد جدید) یادتان باشد که به منظو جلوگیری از دردسرهای آتی لاگین، یک شماره تلفن ریکاری نیز اضافه کنید.
راهکارهای امنیتی
- همیشه با دستکم یک دستگاه به گوگل Signed in باشید: این برای دسترسی سریع به اکانت کارا خواهد بود. گوشیها در این زمینه بهترینند.
- از قابلیت Add another account گوگل استفاده کنید: اگر برای کار یا دلیل دیگری به اکانت گوگل نیاز داشتید آن را با اکانت ثانویهای ادغام کنید.
- گزینه Gmail Access on a Desktop App را فعالسازی کنید: اگر روی اپ دسکتاپ جیمیل را فعال کرده باشید (مانند تاندربرد یا اوتلوک) میتوانید الزامات احراز هویت دوعاملی را دور بزنید. با این حال تنها به یک دستگاه محدود خواهید شد.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.