۱۳۹۹/۱۰/۲۰ فناوری اطلاعات

کی بازار- اغلب این اتفاق می‌افتد که موقع پاک کردن عکس‌ها به طور تصادفی آن عکس‌هایی را که قصد حذف کردنشان را نداشتیم پاک می‌کنیم. البته جای نگرانی ندارد زیرا راه‌هایی برای بازیابی عکس‌های پاک‌شده وجود دارد. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور می‌شود روی گوشی اندرویدی عکس‌هایی که ناخواسته پاک کردید را ریستور کنید.

نحوه‌ی بازیابی عکس‌های پاک‌شده از گالری

در اکثر گوشی‌های اندرویدی اپلیکیشن گالری از قبل نصب شده است؛ این اپ به شما اجازه می‌دهد تا عکس‌ها را روی دستگاه مشاهده نموده و آن‌ها را جستجو کنید. اگر سعی داشتید دستی به سر و گوش گالری خود بزنید اما ناخواسته برخی عکس‌هایتان را پاک کردید هیچ جای نگرانی نیست: شما می‌توانید در چنین مرحله‌ای براحتی عکس‌ها را بازگردانید.

بیشتر اپ‌های Gallery عکس‌ها را در فولدرهای مختلف بر اساس معیارهای متفاوت گروه‌بندی می‌کنند. می‌بایست به دنبال فولدری با نام Recently Deleted یا چیزی شبیه به این بگردید.

وقتی داخل این فولدر شدید، تصویر یا تصاویری را که می‌خواهید بازیابی کنید جستجو کرده و روی آن‌ها ضربه زده تا گزینه Recover پیدا شود. به طور جایگزین، روی مدل‌های دیگر گوشی باید فولدر Trash را نگاهی انداخته و از آن‌ها عکس‌های خود را ریستور کنید.

این متود برای آن دسته از افراد که در اپ Google Photos خود بک‌آپ را فعال نکردند یا از این اپ استفاده نمی‌کنند بسیار کارامد خواهد بود. آن‌هایی هم که چنین کاری را کرده‌اند باید قادر باشند عکس‌های پاک‌شده خود را در اپ پیدا کنند. 

نحوه‌ی بازیابی عکس‌های پاک‌شده از  Google Photos

اگر یک سری عکس را مستقیماً از اپ Google Photos پاک کرده باشید و بخواهید بازیابی‌شان کنید می‌شود با مراحل زیرا آن‌ها را ریستور کنید:

  1.      اپ Google Photos را در گوشی خود باز کنید.
  2.      پایین نمایشگر روی گزینه Library بزنید.
  3.      از بین چهار دکمه که بالای صفحه ظاهر می‌شود Trash را انتخاب کنید.
  4.      عکسی را که می‌خواهید بازیابی کنید پیدا نموده و رویش ضربه بزنید.
  5.      دکمه‌ی Restore را انتخاب کنید.

همین! اکنون عکس پاک‌شده به Google Photos برگشته است. بسته به تاریخی که عکس گرفته شده است شاید موقع باز کردن اپ جزو اولین عکس‌ها نباشد.

توجه: هر زمان متوجه شدید عکسی را پاک کرده‌اید همان لحظه دست از هر کاری روی گوشی‌تان برداشته و وای‌فای (یا هر کانکشن داده‌ای) را خاموش کنید. دلیلش این است که وقتی چیزی را پاک می‌کنید (مانند عکس یا ویدیو) تا وقتی در مموری دستگاه نوشته نشود به طور کامل پاک نخواهد شد. بنابراین به منظور اور رایت شدن داده، دسترسی اینترنت خود را قطع کنید.

نحوه‌ی بازیابی عکس‌های پاک‌شده با استفاده از اپ طرف‌سوم

سرویس‌های طرف‌سوم بسیاری وجود دارد که وعده‌ی بازیابی عکس‌های پاک‌شده روی گوشی اندرویدی شما را می‌دهند. با این حال، بیشتر گزینه‌ها یا پولی هستند و یا از شما می‌خواهند گوشی‌تان را روت کنید.

آیا روت کردن کار درستی است؟

فقط این را یادتان باشد که روت کردن گوشی ریسک‌پذیری می‌خواهد پس ابتدا از تصمیم‌تان برای انجام این کار مطمئن شوید. اگر تصمیم به روت گرفتید Dr. Fone سرویسی است که بازیابی فایل‌ها شامل عکس را از گوشی تسهیل می‌کند. این سرویس از شما می‌خواهد هم گوشی خود را روت کرده و هم برای برگرداندن فایل‌های خود عضویت دریافت کنید (باید مبلغ اشتراک را بپردازید).

DiskDigger را نیز می‌توانید مستقیماً روی گوشی اندرویدی خود نصب کنید. باری دیگر، باید برای اسکن کامل دستگاه، گوشی را روت کنید. اما همچنین می‌توانید Basic Scan انجام دهید؛ با این کار خواهید دید که اپ عکس پک‌شده‌ی شما را پیدا می‌کند. آن‌هایی را که می‌خواهید از فهرست حاوی ترکیبی از عکس‌ها ریستور کنید انتخاب نمایید- برخی هنوز روی دستگاهتان وجود دارند.

در نسخه‌ی رایگان این اپ، حتی اگر دستگاهتان روت هم نشده باشد اجازه دارید با فشار دادن دکمه‌ی Recover عکس‌های خود را بازگردانید. سپس به شما گزینه‌ای برای ذخیره‌ی مجدد آن‌ها در کلود یا دستگاهتان داده می‌شود.

اما این را هم بدانید که اگر تمایلی نداشتید به نسخه‌ی پرو آپگرید کنید، اپ تنها یک سری کپی بی‌کیفیت از عکس‌های گمشده‌تان به شما خواهد داد. برای برگرداندن عکس‌ها با کیفیت بالا باید 4 دلار هزینه کنید.

چطور در آینده از حذف شدن تصادفی عکس‌هایمان جلوگیری کنیم؟

چنانچه می‌خواهید مطمئن شوید باری دیگر چنین اشتباهی نمی‌کنید، باید از عکس‌های خود بک‌آپ بگیرید. پیشتر هم اشاره کردیم که می‌توانید اجالتاً این کار را با Google Photos انجام دهید. اگر قابلیت بک‌آپ را فعالسازی نکرده‌اید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1.      اپ Google Photos را روی دستگاه خود دانلود و باز کنید.
  2.      روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست نمایشگر بزنید.
  3.      گزینه‌ی Photo Settings را انتخاب کنید.
  4.      روی گزینه Back up & sync ضربه بزنید.
  5.      اگر تاگل گزینه Back up & sync تا همین الان روشن نیست آن را روشن کنید.

سایز آپلود عکس به طور پیش‌فرض روی High Quality تنظیم شده است و این یعنی تصاویر به 16 مگاپیکسل فشرده شده‌اند. گوگل در Photos برای عکس‌های این چنینی تا 1 ژوئن 2021 ذخیره نامحدود ارائه می‌دهد و بعد از آن برای اختصاص دادن 15 گیگ از شما مبلغی را خواهد گرفت. یا می‌توانید با استفاده از سرویس‌های رقیب چون OneDrive یا سایر جایگزین‌های Google Photos از عکس‌های خود بک‌آپ بگیرید.

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.