کی بازار- اگر هر ماه کلی خرج اپها و گیمهای اندرویدی میکنید و دوست دارید این هزینهها را به نحوی کاهش دهید، شاید جالب باشد بدانید گوگل قابلیت جدیدی برای انجام این کار ارائه داده است. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور میشود از این قابلیت استفاده کرد. گوگل، این غول فناوری اولین بار این ابزار را سال 2019 عرضه کرد اما از این جهت بدان میگوییم «جدید» چون هنوز خیلی از کاربران از وجود چنین ویژگیای خبر ندارند. این گزینه روی اکثر دستگاههای اندرویدی موجود است.
وارد ابزار بودجهبندی گوگلپلیاستور شوید
گوگل از طریق ابزار نسبتاً جدید بودجهبندی، کنترل عادات پرداختی را برای کاربران آسانتر کرده است. از پلیاستور میتوان به این قابلیت دسترسی پیدا کرد (البته روی گوشیها و تبلتهای اندرویدی و نه به صورت وب). این ابزار در اصل به کاربران اجازه میدهد تا ماهیانه بودجه محدودی را به خرید اپها و سایر محتواهای دیجیتالی اختصاص دهند. این میتواند شامل هر نوع محتوای موجود در پلیاستور شود؛ از جمله فیلمها، نمایشهای تلویزیونی، موسیقی و غیره.
چطور روی دستگاه اندرویدی، این قابلیت را تنظیم کنیم؟
روی دستگاه خود Google Play Store را باز کنید.
روی منوی همبرگر در گوشه بالا سمت چپ نمایشگر ضربه بزنید.
Account را انتخاب کنید.
از آنجا تب Purchase History را انتخاب کنید.
برای این ماه خود بودجهای را تعیین کنید (با زدن روی گزینه Set Budget).
مبلغ ماهیانه را مشخص کنید. Save را بزنید.
لطفاً توجه داشته باشید که این بودجه میتوان هر زمانی تعیین شود و یا به کل حذف گردد. برای انجام این کار فقط اقدامات فوق را دنبال کنید. در همان اسکرین، همچنین قادر به مشاهدهی فهرستی از اپها و گیمهایی خواهید بود که در طول چند ماه گذشته خریدهاید.
با این حال، همانطور که خود گوگل هم هشدار میدهد این ابزار وقتی از حد مجاز پیشروی کردید دیگر نمیتواند بودجه خریدهای بعدی را مدیریت کند. این قابلیت فقط روشی است برای ردیابی آسان مخارجتان روی پلیاستور. در نتیجه، باید به صورت دورهای این قابلیت را چک کنید تا مطمئن شوید بودجهتان بیشتر نشده است؛ هرچند گوگل میگوید اگر به لب مرز رسیده باشید به شما اخطار خواهد داد. اکنون با همه این تفاسیر شاید ضرری نداشته باشد اگر به فعالسازی احراز هویت دوعاملی برای خریدهای پلیاستور نیز دقت کنید.
این کار کمک میکند تا جلوی خریدهای تصادفی گرفته شود و یا حتی شاید فرصتی باشد برای اینکه در مورد خریدتان تجدید نظر کنید. همچنین حکم یادآوری را هم برای شما خواهد داشت که برگردید به Budget tool تا ببینید این ماه چقدر خرج پلیاستور کردید و اینکه آیا برای خرید دیگر جا دارید یا نه.
چطور احراز هویت خرید را روی دستگاه اندرویدی فعالسازی کنیم؟
روی دستگاه خود Google Play Store را باز کنید.
روی منوی همبرگر در گوشه بالا سمت چپ نمایشگر ضربه بزنید.
Settings را انتخاب کنید.
روی Require authentication for purchases زیر گزینه User controls ضربه بزنید.
گزینه For all purchases through Google Play on this device را انتخاب کنید.
برای تأیید، OK را بزنید.
اکنون هر بار که خرید میکنید –خواه اپ باشد خواه گیم یا خرید درون برنامهای- ملزم به احراز هویت از طریق گوگل پسورد خواهید بود. به طور جایگزین نیز میتوانید از همان بخش User controls برای خریدهای گوگلپلی خود احراز هویت بیومتریک تنظیم کنید. وقتی این کار را انجام دادید، قادر خواهید بود از هر احراز هویت بیومتریکی که روی گوشیتان بود برای احراز پرداختها استفاده کنید.
نحوه پاک کردن جزئیات پرداخت از گوگلپلیاستور
اکنون اگر میخواهید گامی فراتر بردارید، میتوانید از پلیاستور جزئیات پرداخت خود را نیز پاک کنید.
روی دستگاه خود Google Play Store را باز کنید.
روی منوی همبرگر در گوشه بالا سمت چپ نمایشگر ضربه بزنید.
Payment option را انتخاب کنید.
روی More payment settings ضربه بزنید.
یک صفحه G Pay در پنجره مرورگرتان باز خواهد شد.
متود پرداختی را که میخواهید از شرش خلاص شوید پیدا کرده و Remove را بزنید.
باری دیگر Remove را بزنید و دیگر کار تمام است.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.