کی بازار- پیدا کردن فایلهای دانلودشده روی دستگاه اندرویدی معمولاً کار سادهایست؛ هرچند بسته به نوع دستگاهی که دارید روشهای پیدا کردنشان ممکن است کمی با هم فرق داشته باشد. با این حال –به دلایلی- گاهی فایلهای دانلودشده «غیب» میشوند. البته این را بگوییم که فایلها فیالواقع غیب نمیشوند؛ فقط باید برای پیدا کردنشان در بخش تنظیمات دستگاه اندرویدی خود به کند و کاو بپردازید. در برخی موارد، ممکن است نیاز باشد برای تحت کنترل قرار دادن چنین فایلهای دانلودشدهای یک فایلمنیجر نصب کنید. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور میشود روی هر دستگاه اندرویدی، فایلهای دانلودشده پیدا کرد.
نگاهی به فولدر Downloads بیاندازید
اندروید هم مانند بیشتر کامپیوترها فولدر Downloads دارد و در این فولدر همه فایلهای دانلودشده را ذخیره میکند. اگر سالهاست از اندروید استفاده میکنید، شاید بخوبی جا و نحوه استفاده از آن را بلد باشید. به منظور دسترسی به فولدر Downloads، اپ پیشفرض File Manager را اجرا کرده و حال در بخش بالا گزینهی Download history را خواهید دید.
اکنون باید فایلی را که به تازگی دانلود کردهاید به همراه تاریخ و زمان مشاهده نمایید. اگر روی گزینه More در بالا سمت راست بزنید میتوانید کارهای بیشتری با فایلهای دانلودشدهی خود انجام دهید. بعنوان مثال، شما میتوانید تاریخچهی دانلود خود را پاک کرده، ویرایش نموده، به اشتراک گذاشته یا مرتبسازی کنید.
به منظور راحتتر یافتن دانلودهای خود میتوانید از گزینه Sort by استفاده کرده و آنها را بر یکی از اساسهای زمان، نوع، نام، اندازه، بالا به پایین یا پایین به بالا مرتبسازی کنید (بنابر دلخواهتان).
بسته به نسخهی اندرویدتان، شاید آپشن Download History را نبینید. در عوض به Download یا Downloads نگاهی بیاندازید. گزینه دیگر در File Manager، قابلیت جستوجوست. روی آیکون جستجوی در بالا ضربه زده و بخشی از نام فایل خود را وارد نمایید. حتی میتوانید با نوع فایل نیز سرچ خود را فیلتر کنید.
تنظیمات اپ خود را بررسی کنید
بسیاری از اپها تنظیمات دانلود مخصوص به خود را دارند. به جای ارسال دانلودهای اندرویدیتان به فولدر دانلود دستگاه خود (به طور پیشفرض) آنها به فولدر دانلود اپ ارسال میشوند. اگر از اپ فایلمنیجر استفاده میکنید، فولدر اپ را پیدا کرده، آن را باز کرده و به دنبال فایل خود بگردید. همچنین میتوانید تنظیمات اپ خود را نیز نگاهی بیاندازید. شاید بتوانید برای سامان دادن هر چه بیشتر به دستگاه خود، جایی را که فایلها به طور پیشفرض دانلود میشوند تغییر دهید.
از فایل اکسپلورر طرفسوم استفاده کنید
درحالیکه فایلمنیجر درونسازهای برای اندروید خوب کار میکند، عالی و بینقص هم نیست. اگر نمیتوانید آنچه دنبالش هستید را پیدا کنید، از اپ طرفسوم فایل اکسپلورر استفاده نمایید. انواع و اقسام مدیران فایل برای استفاده وجود دارد. با این حال، گزینه بسیار محبوب و کارامد X-plore File Manager. است.
استفاده از آن بسیار راحت است. منوی بخش راست شامل قابلیت Find میشود. قرار نیست نام کامل فایل را بلد باشید. افزون بر این در کادر جستجو، توصیههای سرچ نیز لحاظ شده است. بخشی از نام فایل خود را وارد کرده تا در عرض چند ثانیه فایل مورد نظر خود را پیدا کنید.
دانلود فایلی دیگر
اگر نتوانستید دانلودهای اندرویدی خود را پیدا کنید چرا چیز دیگری را دانلود میکنید؟ وقتی فایلی را دانلود میکنید، در بخش نوتیفیکیشنهای خود نوتیفیکیشنی را در دستگاهتان دریافت خواهید کرد که بیشتر به چکمارک شباهت دارد. روی آن ضربه زده و حالا به فایل دانلودشده برده خواهید شد. این یعنی شما همچنین میتوانید چک کنید که دانلود از کجا آمده است. این روش سادهایست برای اینکه ببینید دانلودهایتان به طور پیشفرض ذخیره میشوند یا خیر.
چطور از کامپیوتر ویندوزی، فولدر Downloads را پیدا کنیم؟
اگر نمیتوانید کوچک بودن چیزها را روی دستگاه اندرویدی خود تحمل کنید، همیشه میتوانید به دانلودهای خود در کامپیوترتان نگاه کنید. دستگاه اندرویدی خود را با یک کابل یوسبی به کامپیوترتان وصل کنید و ظرف چند ثانیه باید پرامپتی ببینید که به شما محتوای دستگاهی را که بدان متصل شدید نمایش میدهد.
پنجره بعدی گزینههای مختلفی چون ایمپورت/اکسپورت (از میان کلی گزینه دیگر) ارائه خواهد داد. روی آنی که به شما اجازه دیدن محتوای دستگاه اندرویدیتان را میدهد کلیک کنید. روی گزینه Phone کلیک کرده و به سمت پایین اسکرول کنید تا فولدر Downloads پیدا شود. فقط کافیست آن را باز کرده و هر کاری که دوست دارید با آن انجام دهید.
پیدا کردن دانلودها در کروم
هفتهی گذشته تصویری را دانلود کرده بودید اما به طور تصادفی آن را از روی دستگاه پاک کردید؟ برای ریکاوری آن تصویر، کروم را باز کرده (به شرط آنکه کروم مرورگر پیشفرض شما باشد)و آیکون دوم از چپ باید کمانی به سمت پایین به شما نمایش دهد. رویش ضربه زده تا همه دانلودهایتان پدیدار شوند.
اگر میخواهید فایل بخصوصی چون ویدیو را پیدا کنید، روی منوی دراپداون کنار Downloads ضربه زده و ویدیو (یا هر فایلی که به دنبالش میگردید) را انتخاب کنید.
پیدا کردن دانلودهای فایرفاکسی
در فایرفاکس خیلی راحت میشود دانلودهای خود را پیدا کنید. به محض باز شدن مرورگر خود روی سه نقطه عمودی در بالا سمت راست نمایشگر خود ضربه زده. روی Tools بزنید و اولین گزینه روی فهرست باید Downloads باشد. روی ان ضربه زده و حال باید تمامی فایلهایی را که دانلود کردهاید مشاهده نمایید.
برخلاف کروم، فایرفاکس به شما اجازهی سرچ نوع بخصوصی از فایل را نمیدهد (فایلها همه درهم هستند) و همین باعث میشود پیدا کردن هر فایل ویژه کمی سختتر شود.
نحوه پیدا کردن دسترسی به فولدر Downloads در اپرا
به جای ضربه زدن روی نقطهها برای دسترسی به فولدر Downloads، باید روی آیکون Opera ضربه بزنید. با دیدن آپشن Downloads رویش زده و حال باید هر آنچه را دانلود کردهاید مشاهده نمایید.
همانطور که مستحضر هستید، فایلهای دانلودشدهتان غیب نشدند؛ فقط به فولدری رفتند که مخصوص آنهاست.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.