۱۳۹۹/۷/۲۳ فناوری اطلاعات

کی بازار- نگهداری لوکالِ عکس‌ها شاید به نظر ایده‌ی قدیمی بیاید؛ آن هم وقتی دستگاهی که عکس می‌گیرد گوشی موبایلی باشد که همیشه‌ی خدا به اینترنت وصل است. برای مجموعه آرشیوهایی که شاید از حد مخصوص ذخیره رایگان شما فراتر رفته‌اند یا برای آن دسته از پروژه‌هایی که نمی‌خواهید ریسک کنید عکس‌هایش به بیرون از فضای اینترنت درز کند اپلیکیشن‌هایی همچون Shotwell و Gnome Photos وجود دارد. Gnome Photos از زمان انتشار نسخه‌ی Gnome 3.36 به اپ مدیریت عکس پیش‌فرض تبدیل شده است. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور می‌شود با Gnome Photos تصاویر را سامان داده و آن‌ها را به اشتراک گذاشت.

گرچه اپ پیش‌فرض عکس روی ژنوم بود اما روی دستگاه جدید اوبونتوی ما نصب نشده بود. شما می‌توانید آن را از طریق Software Manager نصب کنید.

 

وقتی نخست این اپ را اجرا می‌کنید، رده‌بالاترین دایرکتوری‌های شما را اسکن و هر تصویری در پایگاه اطلاعاتی باشد ایمپورت خواهد کرد. بسته به اینکه چه تعداد عکس در درایوهای شما به طور پراکنده وجود دارد، این عمل می‌تواند عالی باشد و یا برایتان تبدیل به کابوس شود.

ایمپورتِ شات‌ها

مسئله‌ای که می‌تواند ایجاد مشکل کند این است که Photos نمی‌تواند به داخل فولدرها سرک بکشد؛ فقط می‌تواند داخل فولدرهای استاندارد DCIM روی کارت اس‌دی متصل به اینترنت را نگاه کند. با این وجود، این بدان معنا نیست که شما می‌توانید برای دور ماندن از آرشیو خود چیزهایی از قبیل اسکرین‌شات، میم‌های رندوم یا عکس‌های شخصی‌تر را با نگه داشتنشان داخل فولدرها ساماندهی کنید.

برای ایمپورت عکس‌ها از دوربین یا کارت اس‌دی، دستگاه را به پی‌سی خود زده، اپ Photos را باز کرده و حالا دستگاه بالای پنجره اعلام خواهد شد. از اینجا، روی دکمه Import زده و بعد یا هر آنچه را که در فولدر DCIM وجود دارد بردارید یا پیش از ایمپورت گزینش‌هایی انجام دهید. وقتی گزینش‌تان انجام شد روی دکمه Import بزنید.

این فرصت را هم دارید که برای ایمپورت یا افزودن به آلبوم موجود، آلبوم جدیدی را بسازید.

رابط مینیمال

وقتی مجموعه‌ای را روی نمایشگر دیدید، روی هر تصویر کلیک کنید تا پنجره را پر کند. کمان‌های چپ و راست هر لبه عکس می‌تواند کل مجموعه را به شما نشان دهند. برای برگشت به آرشیو، دکمه Back بالا سمت چپ نمایشگر را بزنید. سه دکمه بالا سمت راست هم وجود دارند که در نمای تمام‌صفحه تصویر پدیدار می‌شوند. این دکمه‌ها تصویری را به Favorites اضافه نموده و ویرایش‌هایی از جمله کراپ کردن برخی زوایای عکس، تنظیم رنگ، کنتراست یا وضوح تصویر انجام داده و یکی از چندین فیلتر محدود را اعمال خواهند نمود.

دکمه‌ی Favorites کارایی بسیاری دارد اما Albums گزینه‌های مرتب‌سازی عکس بیشتر در اختیارتان قرار خواهد داد. به طور پیش‌فرض،  تصاویر بر اساس تاریخ ساختشان نمایش می‌شوند اما شما می‌توانید بر اساس هر معیار دیگری آلبوم‌ درست کنید.

رعایت نظم

برای انتخاب یک دامنه عکس یا روی آیکون check در بالا کلیک کنید و یا روی هر کسی راست‌کلیک کنید تا انتخاب‌ها فعالسازی شود. برای انتخاب چندین عکس از موس استفاده کنید. روی Add to album در پایین سمت راست رابط کلیک کنید. فهرستی از آلبوم‌های موجود برایتان نمایش داده خواهد شد. همچنین می‌توانید روی گزینه Add to create a new album کلیک کنید. وقتی آلبوم جدید را نامگذاری کردید، دکمه Return را زده و بعد باری دیگر گزینه Add را بزنید.

در آخر، این اپ برگه‌ای مخصوص تصاویر ایمیل دارد و منویی نیز برای دسترسی به بخش Properties (که نامگذاری عکس‌ها ورای نام فایل‌ها را ممکن می‌سازد).

اپی همچون  Photos کارایی‌ای بیش از صرفِ نمایش تصاویر مورد علاقه‌تان دارد. اگر با تصاویر، تصویرگری‌ها یا اسکرین‌شات‌ها سر و کار دارید، می‌تواند برایتان آرشیو داراییِ خوبی باشد. فقط یادتان باشد به طور مؤثری از  Albums استفاده کنید.

 

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.