کی بازار- هنگام ترتیب دادن رویدادی بزرگ خوب است که همهی اطلاعات مورد نیاز مهمانان در یک رویداد تقویمی قرار داده شود. بدینترتیب مهمانان پیش از موعد برگزاریِ رویداد، از هر اطلاعات اضافی باخبر شده و میدانند رویداد چه زمانی بوده و قرار است کجا برگزار شود. با این حال آیا میدانستید میتوانید همهی اینها را در تنها در یک رویداد Google Calendar تنظیم کنید؟ در ادامه با همراه باشید تا توضیح دهیم چطور میشود با Google Calendar فایلها و لوکیشنها را به اشتراک گذاشت.
فقط کافیست رویداد را تنظیم کرده و آن را با مهمانان خود به اشتراک بگذارید، بقیهاش را به گوگل بسپارید! بیایید ببینیم چطور میشود در Google Calendar رویداد مخصوص خود را تنظیم کرده و آن را فایلهای اضافی و لوکیشن تکمیل کنید.
ساخت رویداد با Google Calendar
برای ساختن یک رویداد به وبسایت Google Calendar سر بزنید. اگر تقویم با متود مشاهده مورد نظرتان لود نشد، روی دراپداون بالا سمت راست کلیک کرده و آنی را که مناسبتان است انتخاب نمایید.
Monthly برای رویداد سریع ساختن در آیندهای نزدیک میتواند گزینه مناسبی باشد.
برای رویداد خود، روز انتخاب کرده و بعد گزینه More Options را بزنید.
منتهیالیه بالای صفحه نام رویداد را وارد کنید. همچنین میتوانید برای شروع و پایان رویداد بازه زمانی تعیین کنید. اگر این رویداد شروع و پایان تعیینشدهای نداشته باشد روی All day بزنید تا آن را برای یک 24 ساعت کامل تنظیم کند.
افزودن لوکیشن به رویدادتان
اکنون بیایید به رویداد، لوکیشن اضافه کنیم. این قابلیت در صورتیکه میزبان یک رویداد در مکانی مشخص هستید عالی است؛ زیرا مهمانان شما میتوانند موقعیت مکانی را مشاهده کرده و از خود رویداد آدرس را دریافت کنند. برای شروع لوکیشن رویداد خود را به کادر Location اضافه کنید. اگر منظور ساختمان خاصی است نامش را اینجا مینویسید و حال گوگل باید منظور شما درک کرده باشد.
وقتی لوکیشن را وارد میکنید، آیکون کوچک نقشه در سمت راست ظاهر خواهد شد. وقتی روی آن کلیک میکنید اطلاعاتی را که مهمانان شما میتوانند روی صفحه رویداد مشاهده کنند خواهید دید. مطمئن شوید گوگلمپس به لوکیشن درستی اشاره کرده است.
افزودن پیوست به رویداد
حال که عنوان، زمان و موقعیت مکانی رویداد را دادید شاید وقتش باشد به رویداد، پیوستهای اختیاری نیز اضافه کنید. این کار خصوصاً مناسب زمانیست که میخواهید داکیومنتی را با افرادی که قرار است به رویداد بروند به اشتراک بگذارید؛ این داکیومنتها عبارتند از جدول زمانی، دعوتنامه، بلیت یا منو. برای انجام این کار، به پایین پنجره ساخت رویداد نگاه کنید. اکنون باید کادر متنی و یک سری آپشن بالای سرش ببینید. برای ضمیمه کردن فایل روی آیکون گیره کلیک کنید.
به طور پیشفرض، Google Calendar از شما خواهد خواست تا از Google Drive خود فایل را آپلود کنید. اگر فایل شما روی درایو است که هیچ؛ اما در صورتیکه روی پیسی شما قرار دارد باید روی گزینه Upload بالای صفحه کلیک کنید.
وقتی فایلی را آپلود کردید، بدان شرح مختصری دهید تا مهمانان شما بدانند در چه مورد است.
دعوت مهمانان
حال که همهچیز تنظیم شده، وقت آن است که افراد را به رویداد خود دعوت کنید. به سمت راست جایی که نوشته Guests رفته و آدرس ایمیلها را شروع کنید به نوشتن. نگران نباشید، حین افزودن ایمیلها در واقع پیامی بدانها از سوی شما ارسال نمیشود. همچنان مجبورید پیش از ارسال دعوتنامهها لیست مهمان خود را تکمیل کنید. در قسمت زیر، آپشنهای مخصوص کارهایی که مهمانان شما میتوانند انجام دهند خواهید دید. به طور پیشفرض مهمانها میتوانند دوستان خود را نیز دعوت کرده و فهرست مهمانان را ببینند؛ از این رو اگر دوست ندارید مهمان هر دو این گزینهها را ببیند میتوانید تیک رویشان را بردارید.
هر وقت آماده شدید، روی آیکون نامه بالا سمت راست کلیک کنید تا ایمیل آماده شود.
از اینجا شما میتوانید ایمیلی را که مهمانانتان دریافت خواهند کرد بنویسید. نگران افزودن لینکها به رویداد نباشید؛ خود Google Calendar ترتیب کار را خواهد داد.
وقتی کارتان تمام شد، ایمیل را ارسال کنید. مهمانان شما ایمیل را دریافت خواهند کرد که به عکس زیر شبیه است.
مهمانان شما از ایمیل میتوانند ببینند رویداد کجا برگزار میشود؛ آنها قادرند با کلیک بر روی لینک لوکیشن را مشاهده و پیوستهایی را که قبلتر اضافه کرده بودید جستوجو کنند.
هرآنچه مهمانان شما نیاز داشته باشند حاضر و آماده است
هماهنگی برگزاری رویداد میتواند کار سختی باشد؛ از این رو هر کاری که میتواند از حجم آن بکاهد ارزش بررسی دارد. حال که میدانید چطور میشود روی Google Calendar رویداد بسازید، لوکیشن را اضافه کرده، داکیومنتهای مفید را پیوست کده و آن را برای مهمانان خود ارسال کنید. اگر زمان برنامهها را از خاطر میبرید، Google Calendar به همکاران شما اطلاع میدهد که کمی دیرتر خواهید رسید. مگر بهتر این هم میشود؟!
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.