کی بازار- وقتی می‌خواهید چیزی را روی صفحه وبی پیدا کنید می‌توانید آن را جستجو نمایید. با این حال پیدا کردن چیزی خاص روی وب‌پیجی بلندبالا شاید کاری بس مأیوس‌کننده باشد. خبر خوب اینکه شما براحتی می‌توانید چندین کارکرد سریع را اجرا نموده و در کمترین زمان در صفحه وبی واژه مورد نظرتان را جستجو کنید. در ادامه با ما همراه شوید تا نحوه انجام این کار را روی مرورگرهای مختلف خدمتتان توضیح دهیم.

گوگل کروم

جستجوی یک صفحه وبی روی مرورگر کرومِ گوگل با فشار همزمان روی دکمه‌‌های Ctrl + F انجام می‌شود. این میانبر کیبورد، استاندارد طلاییِ همه مرورگرهاست. متود زیر نیز روی بیشتر مرورگرهای مبتنی بر کرومیوم همچون اجِ مایکروسافت و اپرا جواب خواهد داد.

 

 

 

  1. روی کیبورد خود، همزمان دو دکمه‌ی Ctrl + F فشار دهید. کادر جستجویی در گوشه بالا سمت راست پدیدار خواهد شد.
  2. واژه‌ی مورد جست‌وجوی خود را وارد کرده و بعد Enter را بزنید. جستجوی شما اجرا شده و جایی که در آن واژه را گشته بودید نمایش داده خواهد شد.
  3. اولین محل به زنگ نارنجی هایلایت می‌شود و محل‌های بعدی واژه‌ی سرچ‌شده به رنگ زرد. همچنین می‌شود آن‌ها را  روی نوار اسکرول سمت راست مرورگر با علامت‌های هشِ نارنجی‌رنگ شناسایی شناسایی کرد.

به طور جایگزین نیز می‌توانید به نوار منو رفته و گزینه Find را انتخاب کنید. این متود همچنین باعث می‌شود کادر جستجوی شما در گوشه بالا سمت راست پاپ‌آپ گردد.

سفری

جای تعجبی ندارد که سفری نیز از همان میانبر کیبورد استفاده می‌کند.

 

 

 

  1. روی کیبورد Command + F را وارد کنید. نوار جستجویی در گوشه بالا سمت راست پنجره پدیدار خواهد شد. همانجا واژه‌ی مورد نظر خود را وارد کنید.
  2. اکنون می‌توانید مستقیماً بروید سراغ اولین نمونه واژه‌ی جستجوشده‌تان که با رنگ زرد علامتگذاری شده است. برخلاف کروم، همه‌ی نتایج سرچ‌های سفری به رنگ زرد خواهند بود. شما می‌توانید با استفاده از کمان‌های جلو و عقب، به سرعت در نوار سرچ از این نتیجه به نتیجه‌ای دیگر بپرید.

فایرفاکس 

فایرفاکس به طور کلی برای سرچ و نحوه‌ی نمایش نتایج جستجو، گزینه‌های مختلفی ارائه می‌دهد. برای سرچی کلی، همان مراحل رقیبش را طی می‌کنید.

 

 

  1.  روی فایرفاکس دو دکمه‌ی Ctrl + F را به طور همزمان فشار دهید. با این کار، نوار سرچی زیر وبسایت سمت چپ پدید می‌آید.
  2. شما می‌توانید واژه انتخابی خود را سرچ کرده و فایرفاکس هم در کل صفحه هر چند بار که آن واژه را پیدا کرد به رنگ سبز نمایش خواهد داد.
  3. فایرفاکس همچنین به شما این قدرت را می‌دهد تا سرچ خود را به بزرگ و کوچک بودن حروف نیز حساس کنید. به بیانی دیگر، شما می‌توانید هر حرفی را به کوچک یا بزرگ بنویسید تا ببینید فایرفاکس چطور عین همانی را که سرچ کردید پیدا خواهد کرد.
  4. در آخر، فایرفاکس همچنین شما را قادر می‌سازد تا سرچ خود را با Match Diacritics انجام دهید. با این قابلیت شما می‌توانید واژه‌ای را همراه با لهجه یا سدیل[1] است (قطعاً می‌تواند روی تلفظ تأثیر بگذارد) پیدا کنید.

توصیه‌های فایرفاکسی

افزون بر این، فایرفاکس سه آپشن خاص دیگر برای جزئی‌تر کردن نتایج سرچ اضافه کرده است.

  1. برای پیدا کردن سریع واژه بدون کارکرد سرچ اضافه‌ای، کلید / را فشار دهید تا نوار Quick Find باز شود. این قابلیت پایین سمت چپ مرورگر پدید می‌اید و برای سرچ‌های سریع بسیار مفید است. Quick Find در صورت استفاده نشدن به طور خودکار غیب خواهد شد.

 

 

 

  1. چنانچه می‌خواهید مشخصاً واژه‌ای را در URL–که ممکن است روی پیج وبی فهرست شود- پیدا کنید، روی کلید ‘ بزنید تا نوار Quick Find (فقط لینک‌ها) در پایین سمت چپ نمایشگر پدیدار شود.

 

 

 

  1. در آخر، فایرفاکس یکی از کاراترین ویژگی‌های خود را اضافه می‌کند: فعالسازیِ Search for text when I start typing به عنوان یک تنظیمات در منوی Preferences خودش. برای فعال کردن این آپشن:

3.1  از نوار منو به  Preferences بروید.

 

 

 

3.2  در گزینه منوی  General، به سمت پایین اسکرول کنید تا مجموعه منوی Browsing را پیدا نمایید. داخل آن، روی کادر کلیک کنید تا Search for text when you start typing فعالسازی شود.

 

 

 

3.3  وقتی فعالسازی شد، فوراً به محض اینکه اولین حرف را تایپ کردید، نتایج سرچ را برایتان نمایش خواهد داد. برای مثال، وقتی حرف R را تاپی می‌کنید هر واژه‌ای در وب‌پیج که در خود حرف R را داشته باشد هایلایت خواهد شد.

 

 

 

توصیه‌ها و ترفندها

اگرچه هر یک از متودهایی که در فوق بدان‌ها اشاره شد عملکرد خوبی دارند اما ترفند دیگری وجود دارد که احیاناً اگر نمی‌دانستید واژه‌ی مورد نظر روی کدام وب‌پیج است به شما کمک خواهد کرد. شما براحتی می‌توانید با سرچ سریع گوگل هرآنچه را نیاز دارید بیابید.

 

 

 

  1. به Google.com بروید یا نشانه‌گر موس را روی مرورگر خود قرار دهید.
  2. برای سرچ Mint روی www.maketecheasier.com این متن را وارد کنید: site:maketecheasier.com mint. سپس Enter را بزنید.
  3. نتایج جستجو اکنون مثل نتایج سرچ کلی گوگل پاپ‌آپ می‌شود. با محدود کردن واژه با استفاده از علامت نقل‌قول می‌توانید نتایج را جزئی‌تر کنید تا گوگل راحت‌تر واژه را برایتان پیدا کند.

 

[1] نماد یا نشانه‌ای قلاب‌شکل است که در زیرِ برخی حروف لاتین می‌نشیند و تلفظ آن حرف را تغییر می‌دهد.

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.