کی بازار- آیا وبسایتهای خاصی وجود داشته که در نتایج جستوجوی گوگلی شما پاپآپ شوند اما شما دوست نداشته باشید از آنها دیدن کنید؟ شاید سایت جدیدی باشد که بدان اعتماد ندارید و یا به این مسئله پی بردهاید که Quora به سوالات شما پاسخهای قابلاطمینان و کافی نمیدهد. دلیلتان هرچه باشد، راههای مختلفی برای بلاک کردن سایتها روی کروم وجود دارد. در ادامه همراهمان باشید تا نحوه انجام این کار را خدمتتان توضیح دهیم.
- Cold Turkey Blocker
یکی از روشهای موجود در این فهرست که همراه با کاربرد دسکتاپیاش آمده (برای ویندوز 10 و macOS)، Cold Turkey Blocker است؛ یک مسدودکنندهی وبسایت که به شما اجازه میدهد تا از زیرِ مسدودسازی وبسایت سر دربیاورید. این بلاکر با کروم، فایرفاکس و مایکروسافت اجِ جدید سازگاری دارد.
نسخهی رایگان آن به شما اجازه میدهد تا میزان نامحدودی وبسایت را به فهرست بلاک اضافه نمایید؛ تعیین کنید برای چه مدتی میخواهید سایت مورد نظر را بلاک کنید و همچنین میزان زمانی را که صرف وبسایتهای وقتتلفکن صرف میکنید تحت نظارت و کنترل خود قرار دهید. فهرست پیشفرض سایتهایی که میخواهیم بلاک کنیم Distractions نام داشته و حاوی فهرستی است بلندبالا از شبکههای اجتماعی، سایتهای پخش فیلم و سایر حواسپرتیهای شناختهشده. شاید یکی از بهترین قابلیتها که میشود اشاره کرد، توانایی در قفل کردن بلاکهاست؛ چیزی که اجازه میدهد مدت زمانهای مشخصی را تعیین کنید که بینشان نخواهید توانست بلاکها را ابطال کنید و به سایت دسترسی پیدا (و یا حتی Cold Turkey را از حالت نصب خارج) نمایید.
این بلاکر وبسایت با کسی شوخی ندارد!
نسخهی پولیاش هم به شما اجازه میدهد تا فهرستهای بلاک شما با پسورد مورد محافظت قرار گیرد و خیلی قابلیتهای دیگر.
- uBlacklist
UBlacklist افزونهایست با کاربرد آسان که به شما اجازه میدهد وبسایتهایی را که روی نتایج سرچ گوگل شما مینشینند بلاک کنید. وقتی این افزونه را نصب کنید، دیگر شمایید و چند تایی روش برای بلاک وبسایتها.
نخست اینکه، اگر سایتی که میخواهید بلاکش کنید در نتایج سرچ شما پدیدار شود گزینه Block this site را کنار URLاش خواهید دید. رویش کلیک کنید و بار بعد دیگر آن سایت در نتایچ سرچ گوگل شما ظاهر نخواهد شد. شما سپس میتوانید با راستکلیک روی آیکون uBlacklist در محل افزونهی کروم خود و کلیک روی Options، سایتهای بلاکشدهی خود را مدیریت کنید. اینجاست که شما میتوانید سایتها را از بلاکلیست خود حذف کنید؛ سایتها را به طوردستی اضافه نموده، فهرست خود را با گوگلدرایو برای استفاده روی سایر دستگاهها همگامسازی کرده و بلاکلیست خود را از Personal Blocklist وارد نمایید.
- Hosts File
خواه از ویندوز استفاده میکنید و خواه از مک یا لینوکس، میتوانید از Hosts file برای بلاک کردن برخی وبسایتها کمک بگیرید. شاید کمی پیچیده به نظر بیاید اما آنقدرها هم سخت نیست و اصلاً ممکن است برخی این ایدهی آن که بلاک کردن وبسایتها نیازی به درگیر کردن نرمافزار طرفسوم ندارد را بسیار جذاب تلقی کنند (در ضمن سایتهای روی همهی مرورگرها را نیز بلاک میکند). اگر تمایلی به استفاده از این متود ندارید، در ادامه توضیح خواهیم داد چطور باید از hosts file برای بلاک کردن سایتها روی هر پلتفرم اصلی استفاده کرد.
ویرایش Hosts File در ویندوز
- به C:WindowsSystem32Driversetc رفته و با استفاده از نوتپد، فایل hosts را باز کنید.
- به سمت پایین اسکرول کنید و بعد، زیر تمام سمبلهای هش (میتوانید در صورت تمایل هرچه با سمبل هش علامتگذاری شده را حذف کنید تا صفحهای تمیز داشته باشید) 127.0.0.1 و بعد localhost را تایپ کنید.
- در خط بعد 127.0.0.1 و بعد آدرس سایتی را که میخواهید بلاک کنید تایپ نمایید و بعد این گام را برای هر کدام از سایتهایی که قصد دارید بلاک کنید تکرار نمایید.
ویرایش Hosts File در لینوکس و مک
این پروسه دقیقاً مانند پروسهی ویندوز است با این تفاوت که باید برای باز کردن hosts file (با مجوز ابرکاربر) دایرکتوری etc/ را جستوجو کنید.
- Block Site
گزینهی احراز هویت از مزیتهای Block Site است. وقتی فهرست وبسایتهای بلاکشده خود را تنظیم کردید، به محض تنظیم لیست وبسایتهای بلاکشده میتوانید پسوردی را به صفحه Settings اضافه کنید تا فرزندانتان نتوانند بدان دسترسی پیدا کرده و آن را undo کنند.
بعد از نصب این افزونه، تنظیمات افزونه را باز نموده و وبسایتهایی را که میخواهید بلاک کنید اضافه کنید. همچنین تیک کادر Enable Authentication را زده و برای مسدود کردن دسترسی به تنظیمات، رمزعبور تعیین کنید.
- StayFocusd
StayFocusd یکی از بهترین افزونههای مسدودکننده وبسایت برای کروم است و الحق که عنوان بامسمی هم دارد (این افزونه باعث میشود همچنان متمرکز باقی بمانید). ما در محل کار وقت زیادی را سرگرم دنیا فیسبوک و سایر وبسایتهای وقتتلفکن میشویم و این افزونه مدتزمانی را که ما صرف چنین وبسایتهایی میکنیم محدود میسازد.
شما میتوانید روزهایی را که StayFocusd فعالیت وبگردی شما را محدود خواهد کرد با زمانی را که میتوانید در روز صرف وبسایتهای وقتگیر کنید تعیین نمایید. فارغ از این، شما میتوانید لیستی از وبسایتهای بلاکشده/مجاز نیز درست کنید. قابلیت مفید دیگر The Nuclear Option است. با فعالسازی این قابلیت، دسترسی به هر وبسایت بلاکشدهای -حتی اگر محدود زمانی را هم رد نکرده باشید- محدود خواهد شد. شما میتوانید تعداد ساعاتی را که میخواهید دسترسی مسدود باشد تعیین کنید.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.