کی بازار- تا به حال حین پاک کردن فایل‌ها، فولدرها یا آیکون‌ها در ویندوز 10 به خطای «could not find this item» برخورد کرده‌اید؟ پیام به محتوای کاملش به شرح زیر است:

could not find this item:

this /*file*/ is no longer located in /*Folder Name*/. Verify the item’s location and try again.”

این خطا خیلی آزاردهنده است زیرا شما خوب می‌دانید که فایل مربوطه توسط برنامه‌ی دیگری استفاده نمی‌شود. در حقیقت ماجرا از این قرار است: صرف‌نظر از اینکه چند بار روی کلید Delete بزنید باز هم آیتم مورد نظرتان داخل Recycle Bin انداخته نمی‌شود. رایج‌ترین دلایل برای این خطا این است که فایل‌ها خراب شده‌اند، از نام نامعتبری استفاده می‌کرده‌اند یا نمی توانستند با موفقیت بعد از بسته شدن آنلاک شوند. در ادامه با ما همراه شوید تا توضیح دهیم چطور می‌شود این خطا را برطرف کرد.

از راهکارهای آسانتر شروع کنید

پیش از رفتن به سراغ راه‌حل‌های سخت قبلش سراغ راهکارهای ساده‌تر بروید. بیشتر اوقات این خطا را می‌شود با یک ریستارت یا آپدیت ساده حل کرد. در تنظیمات سیستم به Check for updates رفته و ریبوتی آرام و روان مشکل شما را حل خواهد کرد.

برخی‌اوقات این مشکل ریشه در Windows Explorer دارد؛ مستر اپلیکیشنی که به تمامی فایل‌های شما دسترسی دارد. برای جستجوی فرآیند ویندوز اکسپلورر خود Ctrl + Alt + Del را وارد کرده و تسک را تمام کنید. ریستارت کنید تا ببینید مشکل برطرف شده یا همچنان ادامه دارد.

 

 

 

حل مشکل Could Not Find this Item با استفاده از خط فرمان

استفاده از خط فرمان ویندوز برای پاک کردن خطا ساده‌ترین روش است. مطمئن شوید سیستم ویندوز 10 شما آپدیت شده است تا بدین‌ترتیب جلوی هر گونه خطای خط فرمان گرفته شود. همانطور که نمایش داده شده است، شما براحتی می‌توانید از منوی استارت ویندوز خط فرمان را پیدا کنید. راست‌کلیک کرده و آن را در حالت ادمین اجرا نمایید.

 

 

 

به فایل/فولدر/آیکونِ مشکل‌دار خود رفته و مسیر آن را کپی کنید. برای خط فرمان ویندوز بدان نیاز خواهید داشت. مطمئن شوید در اپ CMD کپی‌پیست را فعالسازی کرده باشید؛ در غیر این صورت باید کل مسیر را خودتان تایپ کنید.

 

 

 

خط متنی زیر را در پنجره cmd وارد کرده و بعد Enter را بزنید.

cd file-path-of-problem-file

 

 

 

سپس، خطوط زیر را وارد کرده و بعد Enter را بزنید. این خطوط هرچه جزئیات فایل باقی مانده باشد به شما ارائه می‌دهند.

dir/A/X/P

 

 

 

باری دیگر مسیر فایل را چک کنید. حالا باید بتوانید پیش از اسم فایل/فولدر بخش پیشوندی را که به وضوح نمایش داده شده است مشاهده کنید. آن بخش انتخاب‌شده را کپی کنید. برای انجام این کار از Ctrl + A روی کل پنجره استفاده کنید و برای انتخاب صرفاً همان بخش داده‌شده کافیست موس را رها کنید.

 

 

 

در خط بعدی، مسیر کپی‌شده را بعد از متن زیر -که فایل/فولدری که باید نامگذاری مجدد شوند را نشان می‌دهد- پیست کنید. برای فایل یا فولدر نام جدید بگذارید. جای اسم را خالی نگذارید چراکه دوباره به خطای سینتکس بازخواهد گشت.

ren old-file-name new-file-name

 

 

 

فایل یا فولدر مشکل‌دار شما به طرز موفقیت‌آمیزی با خط فرمانی که در زیر نمایش داده‌ایم نامگذاری ‌مجدد شده است. شما براحتی می‌توانید بعد از این حرکت، خصوصیات و ویژگی‌های آن را تغییر دهید و حتی برای همیشه آن آیتم را پاک کنید.

 

 

 

حذف فایل در Safe Mode

در بدترین حالت، اگر فایل‌ها یا فولدرها نتوانند حتی با استفاده از روش خط فرمان نیز حذف شوند همیشه می‌توانید آن‌ها را در Safe mode ویندوز 10 پاک کنید. از منوی استارت advanced startup options را تغییر داده و روی Advanced Startup Restart now option کلیک کنید. با این کار شما به حالت safe mode می‌روید؛ جایی که در آن حذف فایل‌های مشکل‌دار آسانتر است.

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.