۱۳۹۹/۳/۱۰ فناوری اطلاعات

کی بازار- شاید از قبل هم می‌دانستید که می‌توانید مستقیماً از مرورگر کروم دسکتاپی‌تان، به فرمت پی‌دی‌اف پرینت بگیرید. این روش بسیار عالی‌ای است برای ذخیره کردن صفحات وبی مهم در فرمتی جهانی (همچون رسیدهای آنلاین). شاید هم بخواهید به طور دائمی مقاله‌ای را که پیدا کرده‌اید برای استفاده در مواقع آفلاین ذخیره نمایید. کروم برای اندروید همان قابلیت را ارائه می‌دهد؛ هرچند شاید کارکرد آن کمی متفاوت باشد. تا آنجا که به ذخیره کردن صفحات وبی مربوط می‌شود، این کارایی مانند ذخیره کردن محتوا برای مطالعه‌ی آنلاین عمل نمی‌کند. وقتی پرینت شد، حتی نیازی نخواهید داشت تا کروم آن را از نظر بگذراند. با این حال به اپی همچون Adobe Reader که رایگان نیز هست نیاز خواهید داشت که از فایل‌های پی‌دی‌اف پشتیبانی کند.

چرا پرینت به فرمت پی‌دی‌اف؟

با وجود این همه روش مختلف برای اشتراک‌گذاری صفحات وبی و ذخیره محتوا برای مطالعه آفلاین، شاید همه‌ این کارها به نظر بیهوده بیاید. با این حال، اگر صفحه‌ای وجود دارد که می‌خواهید نگه دارید شاید چنین روشی همچنان برای شما کارایی داشته باشد. حتی اگر صفحه از بین برود شما همچنان یک نسخه از آن را خواهید داشت. همچنین اگر صفحه‌اید دارید از آن پرینت می‌گیرید طولانی‌تر از محدوده‌ی نمایشگرتان است این روش می‌تواند خیلی بهتر از اسکرین‌شات عمل کند. به جای اینکه چندین تصویر را مورد ردیابی قرار دهید، تنها یک فایل خواهید داشت که همه‌چیز در آن به ترتیب گنجانده شده است.

Chrome sharing

برای پرینت گرفتن به فرمت پی‌دی‌اف با استفاده از کروم (روی دستگاه اندرویدی) نمی‌توانید مستقیماً از کروم پرینت بگیرید. در عوض برای شروع فرآیند از قابلیت Chrome sharing (اشتراک‌گذاری کرومی) استفاده می‌کنید. صفحه‌ای را که می‌خواهید پرینت بگیرید باز کرده، روی منوی کروم بالا سمت راست ضربه زده تا گزینه‌های منو بسط داده شود. حال روی گزینه  Share بزنید.

 

 

 

اکنون انواعی از گزینه‌های اشتراک‌گذاری را خواهید دید که در نیمه‌ی زیرین نمایشگر شما پدید آمده‌اند. پنجره‌ی گزینه‌ها را بالا بکشید تا همه‌ی موارد موجود را مشاهده نمایید.

 

 

 

گزینه‌هایی که خواهید دید به فراخور اپ‌هایی که نصب کرده‌اید متفاوت خواهند بود. برای مثال، من می‌توانم لینک‌ها را به فیسبوک و پینترست اشتراک‌گذاری کنم چون این دو اپ را نصب کرده‌ام.

پرینت به فرمت پی‌دی‌اف

اگر می‌خواهید به فرمت پی‌دی‌اف پرینت بگیرید، روی گزینه Print بزنید. حال پیش‌نمایشی از صفحه وبی پرینت‌شده مشاهده خواهید کرد. در بالا روی منوی دراپ‌داون که می‌گوید Select a printer کلیک کنید.

 

 

 

Save as PDF را انتخاب نمایید. اگر پرینتر مجهز به وای‌فای داشته باشید به احتمال زیاد آن‌ها را نیز در فهرست options خواهید دید. با این حال، شاید بخواهید گزینه PDF آن را به طور لوکال ذخیره کند و نه به طور عملی و واقعی.

 

 

 

روی آیکون PDF که به رنگ سبز دودی است (گوشه بالا سمت راست تصویر پیش‌نمایش) ضربه بزنید. با این کار شما به فولدر پیش‌فرض دانلود دستگاه‌تان برده خواهید شد. در زیر نمایشگر، روی دکمه Save بزنید. شما می‌توانید پیش از ذخیره کردن فایل آن را با ضربه روی نام فعلی فایل و وارد کردن نامی جدید نامگذاری مجدد کنید.

 

 

 

پیدا کردن فایل‌تان

حال که پرینت را گرفته‌اید، زمان آن رسیده است تا نگاهی بدان بیاندازید. برخلاف زمانی که فایل‌ها را مستقیماً در کروم دانلود می‌کنید، فایل پی‌دی‌اف را در محل Downloads منوی کروم خود نخواهید دید. در عوض، شما می‌بایست از اپ File Manager اندروید که فایل‌منیجر پیش‌فرض هست استفاده نمایید. اگر اپ فایل‌منیجر دیگری دارید می‌توانید در عوض از آن استفاده کنید.

 

 

 

آسانترین راه برای پیدا کردن فایل‌تان این است که فولدر Download را باز کنید. اگر بیش از یکی دارید، روی فولدر که رویش آیکون دانلود است ضربه بزنید. فایل شما باید جدیدترین فایل موجود در فهرست باشد.

با استفاده از اپ مورد علاقه‌تان روی فایل ضربه زده تا باز شود. شاید چندین گزینه‌ی موجود در اختیار داشته باشید. از هر کدام که بهتر کار می‌کند استفاده کنید. من شخصاً اغلب اوقات از Adobe Acrobat استفاده می‌کنم مگر آنکه کتاب الکترونیکی رایگانی دانلود کرده باشد. در چنین حالتی از اپ Amazon Kindle استفاده می‌کنم.

 

 

 

اگر هیچ آپشنی ظاهر نشد و یا خطایی دریافت نکردید، شاید باید ابتدا یک پی‌دی‌خوان دانلود کنید. وقتی آن را نصب کردید، فرآیند فوق را برای باز کردن فایل پی‌دی‌اف خود تکرار کنید. درست است که شاید اغلب از این روش استفاده نمی‌کنید اما بهر حال این روشی است سریع و بدون‌هزینه برای ذخیره‌ کردن صفحات از گوگل آن هم به فرمت پی‌دی‌اف (چیزی که هم می‌توانید آن را ذخیره کرده و هم به اشتراک بگذارید).

 

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.