۱۳۹۹/۲/۱۷ فناوری اطلاعات

کی بازار- محدود کردن اسکرین تایم در ویندوز 10 از آنچه فکر می‌کنید آسانتر است: فقط کافیست یک اکانت مایکروسافت داشته باشید. مایکروسافت این گزینه را در اختیار شما قرار می‌دهد تا گروه‌های خانوادگی بسازید و تمام اکانت‌های خانواده خود را – از جمله فرزندانتان- در آن بگنجانید. از همین بخش شما می‌توانید محدودیت‌ها را روی دستگاه‌های فرزند خود اعمال نمایید. فرزند شما به جای اینکه به خاطر استفاده از دستگاه شما مدام نگران باشد می‌تواند در طول زمان‌های تعیین‌شده توسط شما از دستگاه‌های شخصی خود استفاده کند.

محدودسازیِ اسکرین تایم

اینکه مدام حواستان به نظارت روی اسکرین‌ تایم فرزندتان باشد کار سختی است. آن‌ها براحتی می‌توانند بعد از اینکه برای خواب از آن‌ها جدا شدید و یا وقتی سر کار هستید دست به کامپیوتر بزنند. با این حال، بسیاری از اپ‌ها و نرم‌افزارهای کنترل والدین گرانند و یا استفاده ازشان بسیار پیچیده است. مجبور نیستید مدام دعا کنید فرزندتان همان کاری را کند که ازش می‌خواهید. شما با استفاده از کنترل رایگانی که مایکروسافت در اختیارتان قرار می‌دهد می‌توانید روی هر دستگاهی که فرزندتان لاگین می‌کند (با استفاده از اکانت شخصی مایکروسافتشان) نظارت داشته باشید.

اکانت خانوادگی مایکروسافت

هر عضو خانواده می‌تواند اکانت مایکروسافت شخصی خودش را داشته باشد. آنگاه شما می‌توانید گروهی خانوادگی درست کنید تا همه‌ی اکانت‌ها مدیریت شود. اگر همین الانش هم گروه خانوادگی دارید، پروسه‌ی محدود کردن اسکرین تایم حتی برایتان ساده‌تر نیز خواهد شد. برای شروع به اکانت خانوادگی خود لاگین کنید.

 

 

 

اگر هنوز گروه خانوادگی ندارید می‌توانید با استفاده از لاگین فعلیِ مایکروسافت خود یکی راه‌اندازی کنید. برای آغاز این فرآیند به صفحه Microsoft Family مراجعه کنید. روی گزینه Create a family group کلیک کرده و فرمان‌ها را دنبال کنید. وقتی گروه راه‌اندازی شد وقت آن است که اعضا را بدان اضافه نمایید. در اکانت خانوادگی خود گزینه Add a family member را وارد کنید. Member را زده و آدرس ایمیل‌شان را برای دعوت وارد کنید. آن‌ها برای ملحق شدن به گروه ابتدا باید دعوت را بپذیرند.

راه‌اندازی اکانت کودک

برای محدود کردن اسکرین تایم در ویندوز باید ابتدا اکانت کودک درست کرده تا بتواند با آن به گروه خانوادگی ملحق شود. اگر فرزند شما همین الانش هم آدرس ایمیل دارد، اکانت خانوادگی مایکروسافت خود را باز کرده و گزینه Add a child را انتخاب نمایید. آدرس ایمیل او را وارد کنید. اگر رمزعبورش را می‌دانید Sign my child in را زده و در غیر این صورت Send invitationرا انتخاب کنید. بعد باید از او بخواهید تا دعوت شما را بپذیرد.

 

 

 

اگر فرزند شما آدرس ایمیل ندارد روی گزینه Create a new email address for your child کلیک کنید. وقتی اکانت را ساخته و سن فرزند خود را انتخاب کردید، نوتیفیکشنی را در اکانت مایکروسافت شخصی خود دریافت خواهید کرد تا (چون کم سن و سال است) به جای او تأیید کنید. بعد از تأیید اکانت فرزند خود با استفاده از هر کدام از این سه روش، تأییدیه را دریافت خواهید کرد و قادر خواهید بود اسکرین تایم کودک را مدیریت کنید.

تنظیم محدودیت برای ویندوز 10

وقتی همه‌چیز دیگر را راه‌اندازی کردید، وقت آن می‌رسد که محدودیت‌ها را اعمال کنید. در اکانت مایکروسافت خود به سراغ گزینه Your Family بروید. آنجا لیست تمامی اعضای خانواده را خواهید دید. زیر نام فرزند خود Screen Time را انتخاب کنید. همچنین متوجه خواهید شد که هر عضو خانواده تعدادی دستگاه نیز دارد. حین تنظیم اسکرین تایم می‌توانید آن را برای همه دستگاه‌ها و یا هر دستگاهی به طور جداگانه راه‌اندازی کنید.

 

 

 

برای تنظیم همان برنامه Use one schedule for all devices را انتخاب کنید. با انتخاب زمان استفاده‌ی مجاز جدول زمانبندی را برای هر روز هفته تنظیم کنید. برای تنظیم بیشترین ساعات روز، از کادر دراپ‌داونِ کنار هر روز استفاده کنید. برای مثال، جمعه‌ها 4 ساعت (از ساعت 1 بعدازظهر تا 8 شب). وقتی صحبت از اکس‌باکس به میان می‌آید باید از خود Xbox فرزند خود را بدان اضافه کنید. بعد از راه‌اندازی اکانت فرزند خود و بعد اضافه شدنش، محدودیت‌های تعیین‌شده‌ی شما در اکانت مایکروسافت‌تان روی Xbox نیز پیاده‌سازی خواهد شد (البته مادامیکه این جدول زمانبندی روی همه‌ی دستگاه‌ها تنظیم شده باشد). شما می‌توانید محدودیت‌های دستگاه را به طور جداگانه نیز روی اکانت مایکروسافت خود تنظیم کنید.

مطمئن شوید که برای اکانت اکس‌باکس خود رمزعبور گذاشته‌اید تا فرزندتان چیزی را تغییر نداده یا براحتی از اکانت شما برای بازی کردن گیم استفاده نکند. همچنین اگر نمی‌خواهید فرزندتان به یک سری از وبسایت‌ها دسترسی داشته باشد سعی کنید با فایلِ hosts آن وبسایت‌ها را مسدود کنید.

 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.