کی بازار- بیایید قبول کنیم: iMessage هیچوقت در دستگاه اندرویدی دیده نخواهد شد، چه الان چه در آینده. دلیلش هم این است که این سرویس انحصاراً به گجتهای اپلی تعلق دارد. با این حال راهی برای آوردن این سرویس روی دستگاه اندرویدی وجود دارد؛ راهی بشود با استفاده از آن از قابلیتهای بینظیر این سرویس (که کاربران آیاواسی این همه بدان میبالند) لذت برد.
چرا نمیتوانم از iMessage روی اندروید استفاده کنم؟
همینطور که قبلاً هم گفتیم، iMessage انحصاراً برای دستگاههای مبتنی بر سیستمعامل iOS ساخته شده است؛ برای همین هم است که شما نمیتوانید به طور طبیعی آن را روی دستگاه اندرویدی استفاده کنید. علاوه بر این، iMessage پیامها را در مقابل دستگاه ارسالکننده مصون میدارد (از طریق سرورهای اپل به دستگاه دریافتکننده آن هم با استفاده از سیستم رمزنگاری مخصوصِ end-to-end). به همین دلیل، شبکهی iMessage تنها میتواند توسط دستگاههای مشابه که میدانند چطور باید چنین پیامهای را کدگشایی کنند مورد استفاده قرار گیرد. دلیل دیگر، کاملاً جنبهی بازرگانی و تبلیغات دارد- تا افراد بیشتری محصولات اپل را بخرند.
دو برنامه برای آوردن سرویس iMessage روی دستگاه اندرویدی وجود دارد: weMessage یا AirMessage. در ادامه با ما همراه شوید تا این دو برنامه را به شما معرفی کرده و توضیح دهیم چطور میتوانید از اینها برای آوردن سرویس iMessage روی دستگاه اندرویدی خود استفاده کنید.
weMessage
این برنامه پیامهای متنی شما را با استفاده از رمزنگاری اپل از طریق شبکه iMessage برای ارسال به/از macOS، iOS و دستگاه اندرویدیتان روت میکند. برای استفاده از weMessage به اپلآیدی فعلیتان و یا اکانت iMessage، گوشی اندرویدی (Lollipop به بالا)، اپ weMessage روی گوشی اندرویدیتان، مکی که Yosemite به بالا و- Java 7 به بالا- را اجرا کند نیاز خواهید داشت.
weMessage را برای استفاده iMessage روی دستگاههای اندرویدی راه اندازی کنید
پیش از دنبال کردن دستورالعملهای زیر، مطمئن شوید روی کامپیوتر مک شما از Java 7 به بالا نصب شده باشد تا بتواند از weMessage استفاده کند. شما میتوانید به Finder -> Applications -> Utilities -> Terminal رفته و تایپ کنید java..
روی گزینهی Return کلیک کنید. اگر خطایی دیدید، یعنی جاوا هنوز روی مک شما نصب نیست.
- weMessage را دانلود کرده، آن را نصب نموده و در کامپیوتر خود اجرایش کنید. سپس به System Preferences -> Security & Privacy رفته و روی تب Privacy بزنید. روی Accessibility کلیک کنید تا در آنجا برخی قابلیتها فعالسازی شود.
- آیکون قفلی را در پایین سمت چپ نمایشگر خواهید دید. روش کلیک کرده تا تنظیمات قفلش باز شود و بعد روی آیکون + (بعلاوه) بزنید و در هارد خود به Applications -> Utilities بروید. روی Terminal -> Open کلیک کنید.
- برای باز کردن این برنامه run.command را دو بار کلیک کنید. پنجرهی Terminal برایتان باز خواهد شد که در آن آدرس ایمیل iMessage و رمز عبورتان را تایپ خواهید کرد.
- سپس، اپ weMessage را با دانلود و نصبش از گوگلپلیاستور روی دستگاه اندرویدی خود راهاندازی کنید. اپ را باز نموده و Continue را بزنید. روی کامپیوتر مک خود نیز به System Preferences -> Network بروید.
- روی Advanced کلیک کرده و برای دریافت آدرس آیپی مک خود روی TCP/IP کلیک کنید. این به مک شما و weMessage اجازه خواهد داد تا روی دستگاه اندرویدی خود با این اپ ارتباط برقرار کنید.
- آدرس آیپیِ مک خود را در فیلد مربوطه در اپ اندرویدی weMessage وارد کرده، ایمیل و رمزعبور iMessage خود را که در مراحل قبلی نیز استفاده کرده بودید تایپ نموده و بعد Sign In را بزنید.
- در نمایهی Conversations اکنون میتوانید پیامی متنی را ارسال نمایید. اگر پیام در حباب iMessage آبیرنگ بود یعنی اکنون دارید از سرویس iMessage با دستگاه اندرویدی خود استفاده میکنید.
توجه: برای اینکه راهاندازی درست انجام شود، مک و دستگاه اندرویدی شما باید روی همان شبکهی وایفای باشد. اگر میخواهید از هر لوکیشنی از iMessage استفاده کنید میتوانید برای تنظیم شبکهی وایفای خود -برای دسترسی داشتن کانکشنهای خارجی به شبکه- Port Forwarding را راهاندازی کنید. بدینترتیب دستگاه اندرویدی شما به weMessage روی مکتان ریکانکت خواهد شد (از هر لوکیشنی).
AirMessage
AirMessage همچنین میتواند به شما کمک کند iMessage را روی دستگاه اندرویدی خود دریافت کنید. برای استفاده از این برنامه باید مکی که Yosemite به بالا را اجرا میکند و البته دستگاه اندرویدی مجهز به مارشمالو به بالا را داشته باشید.
- قدم اول نصب سروری است که بین iMessage و اپ AirMessage پل میزند. آن را روی مک خود دانلود کرده و در فولدر Applications ذخیرهاش کنید. باید بگذارید اجرا شود تا بتوانید همیشه (صرفنظر از لوکیشن) پیامها را دریافت و ارسال کنید.
- سپس، AirMessage را اجرا کنید و از پیام خوشامدگویی روی Open Preferences کلیک کنید. روی Edit Passwords… کلیک کرده، رمزعبور جدید خود را وارد نموده و برای ذخیرهی تغییرات، پنجره را ببندید.
- دسترسی اتوماسیون AirMessage را با رفتن بهSystem Preferences -> Security & Privacy فعال کنید. روی Privacy -> Accessibility کلیک کنید. این کار به شما زمانی که میخواهید پیام ارسال کنید کمک خواهد کرد؛ بنابراین اگر پرامپت را از قبل دریافت کردید ام بدان مجوز ندادید، میتوانید این مرحله را پیش روید.
- اگر از macOS Mojave 10.14 به بالا استفاده میکنید، به AirMessage اجازه دهید با افزودن AirMessage دادههای پیامهای شما را بخواند. برای انجام این کار به System Preferences -> Security & Privacy -> Privacy -> Full Disk Access رفته و AirMessage را اضافه کنید.
- تنظیمات خواب را روی مک خود غیرفعال کنید تا AirMessage بتواند همیشه کار کند و دریافت و ارسال پیام را به درستی انجام دهد. برای انجام این کار، به System Preferences -> Energy Saver رفته و تنظیمات را تغییر دهید. مطمئن شوید دفترچه آدرس کامپیوتر شما برای خوب کار کردن سرور شما (تا حد امکان) خالی است.
- مرحلهی بعدی تنظیمات کانکشن برای مطمئن شدن از استفادهی مطمئن از اپ AirMessage است. مانند weMessage شما میتوانید از فوروارد پورت با AirMessage نیز استفاده کنید تا بتوانید از هر لوکیشنی کانکت شوید. بنابراین با رفتن به System Preferences -> Network و انتخاب شبکهتان، آدرس آیپی داخلی کامپیوتر خود را پیدا کنید. آدرس آیپی خود را برای استفادهی آتی یادداشت نمایید.
- بسته به روترتان - با کانکت شدن به آدرس پیشفرض درگاه- فوروارد پورت را تنظیم کنید. شما میتوانید آن را با رفتن به System Preferences -> Network (Wi-Fi selected) -> Advanced… -> TCP/IP” و بعد کلیک روی Router آن را پیدا کنید.
- به تنظیمات Port Forward (اگر بلافاصله هم در دسترس نیست، زیر Advanced Settings را چک کنید) رفته، با آدرس آیپی لوکال مک خود ورودی فوروارد پورت جدیدی را بسازید (معمولاً به طور پیشفرض 1359 است). TCP را تایپ کرده و save را بزنید. سپس تغییرات را اعمال کنید.
توجه: وقتی آدرس آیپی تغییر کند، AirMessage نخواهد توانست به سرور متصل شود اما شما میتوانید این مشکل را با استفاده از یک ارائهدهندهی دینامیک DNS مانند No-IP رفع کنید. این ابزار تغییرات را در آدرسهای آیپی ردیابی میکند تا AirMessage همیشه بتواند قابلیت اتصال داشته باشد. برای اتصال به سرور با باز کردن اپ و وارد کردن آدرس سرور و رمزعبور انتخابیتان در مراحل اولیه AirMessage را راهاندازی کنید.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.