کی بازار- کاربران توییتر (شاید به خطا) شماره و آدرس ایمیل به اکانت توییتر خود اضافه کرده باشند به خیال اینکه اینطوری همهچیز امنتر است. همین ماه گذشته بود که کاشف به عمل آمد برخی از این اطلاعات افزودهشده کاملاً ناخواسته برای تبلیغات مورد استفاده قرار گرفتهاند. با این حال، پاک کردن همهی این اطلاعات کار آسانی نبود زیرا شماره تلفنها برای احراز هویت دوعاملی توییتر لازم بودند.
اما کاربران توییتر از این به بعد دیگر برای احراز هویت دو عاملی در توییتر نیازی به شماره تلفن نخواهند داشت. اکنون سه گزینه برای احراز هویت وجود دارد که یکی از آنها شامل شماره تلفن میشود. اما خبر خوب اینکه دیگر تنها راه احراز هویت دوعاملی نیست که همیشه و هر زمان بدان نیاز باشد. در ادامه با ما همراه شوید تا به چند و چون این ویژگی جدید بپردازیم.
ارتقای FA2 توییتر
توییتر چند سال پیش سیستم احراز هویت دوعاملی (FA2) را معرفی کرد. ماه میِ گذشته این شرکت سیستم خود را ارتقا داد تا لاگین با یک ضربه میسر شود. این شرکت، صاحبان را ملزم به تایپ کدی کرد که وقتی سعی داشتند به اکانت وارد شوند به گوشیشان ارسال میشد. سیستم طوری طراحی شده بود که جدا از بخش رمزعبور، لایهای اضافی به امنیت اضافه کند. اما وقتی روشن شد آدرسها و شماره تلفنها برای تبلیغات استفاده میشوند دیگر نمیشد آن را گزینهای مطمئن دانست.
کاربران توییتر با این آپدیتها قادر خواهند بود بین سه گزینهی احراز هویت دوعاملی، هویت خود را برای لاگین محرز کنند. آنها هنوز هم میتوانند از طریق پیام متنی با شماره تلفن احراز هویت کنند. حتی میتوانند از اپ احرازگر هویت یا کلید امنیتی نیز استفاده کنند.
اپهای احرازگر هویت را میتوانید هم از اپاستور و هم گوگلپلی دانلود کنید. وقتی دانلود شدند، با اکانت توییتر جفتسازی میشوند و عمل احراز هویت صورت میگیرد. مزیتشان در این است که میتوان آنها را برای سایر لاگینها هم (جهت ایمنسازیِ اکانتها) استفاده کرد.
کلیدهای امنیتی، هکرها را از طریق دستگاه فیزیکی بلاک میکنند. هکر برای ورود به اکانت باید به طور فیزیکی کلید را داشته باشد.
پاک کردن شماره تلفن از روی اکانت توییتر
کاربران توییتر میتوانند گزینهی Login Verification را انتخاب کنند؛ گزینهای که به آنها سه روش برای احراز هویت دوعاملی میدهد. آنها بعد از انتخاب کلید امنیتی یا اپ احرازگر هویت میتوانند شماره تلفنهای خود را از طریق منوی Account پاک کنند.
خطاب به آن دسته از افرادی که از قبل با شماره تلفن، احراز هویت دوعاملی میکردند باید گفت، وقتی شماره تلفن را از اکانت خود پاک میکنند برایشان پرامپی خواهد آمد با این مضمون که «از اکانت خود محافظت کنید». شاید هم پیامی بیاید با این مضمون که پاک کردن شماره تلفن توسط این افراد موجبِ دیاکتیو شدن احراز هویت دو عاملی خواهد شد (هر چند این تذکرات با عرضهی این سیستم جدید از بین خواهند رفت).
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.