کی بازار- گفته میشود برخی بلندگوهای هوشمند استراق سمع میکنند. در حقیقت، منظور فقط بلندگوهای هوشمندی همچون اکوی آمازون یا گوگل هوم نیست، بلکه منظور هر دستگاهیست که مجهز به دستیار صوتی باشد. در مورد دستگاههای آمازونی قبلاً گفتیم چطور میشود دوباره به صداهای ضبطشده گوش دهید و بعد آنها را پاک کنید. وقتی مجدداً به ضبط ها رجوع میکنید شوکه میشوید چراکه هر چیزی که در گوشرس بوده ضبط شده است. خصوصاً اگر حالت Follow-up را نیز فعال کرده باشید.
علاوه بر اینها، برای کمک به ارتقای کاراییِ الکسا، کارمندان آمازون ضبطهای صوتی و رونوشتها را تحلیل میکنند. یکی از تنها روشهای ارتقای عملکرد الکسا این است که انسانهای واقعی خطاها را بگیرند.
جالب است بدانید که صدای شما (و صدای پسزمینه) ضبط، ذخیره و احتمالاً بعد از اعلام بیداریِ الکسا مورد تحلیل نیز واقع میشود. الکسا و سایر دستیار صوتیهای دیجیتال بیست و چهار ساعته در حال ضبط نیستند. آمازون هم میگوید فقط درصد کمی از ضبطها را تحلیل میکند. با این حال، اگر فکر اینکه ضبطهای صوتیتان در الکسا گوش داده میشود مضطربتان میکند میتوانید تحلیل انسانی را از روی ضبطهای صوتی خود بردارید.
چطور نگذاریم انسانها صداهای ضبطشدهی الکسای آمازون را گوش کنند؟
در مورد الکسا در اکوی آمازون باید اپ الکسا را روی دو پلتفرم اندروید یا آیاواس باز و اجرا کرده (یا به آدرس alexa.amazon.com مراجعه کنید). منو را باز کرده و به Settings > Alexa Privacy > Manage How Your Data Improves Alexa بروید.
در صفحهای که میآید، گزینهی Help Improve Amazon Services and Develop New Features را خاموش کنید. شاید تا وقتی اینجا هستید بهتر باشد همچنین گزینههای رونویسی را هم غیرفعال نمایید.
خوب است هر چند وقت یکبار بروید و ضبطهای صوتی اکسای خود را مرور کنید. شاید اینگونه بتوانید راحتتر متوجه قرارگیری بلندگوهای خود و اینکه هر چند وقت یکبار روی دستگاهها از این دستیار صوتی استفاده میکنید شوید. یکی از این دستگاههای فایر تیوی است. اگر با استفاده از ریموت صوتی به دنبال نمایشها بگردید و یا اکو را به فایر تیوی وصل کنید در سرورهای آمازون نیز نگهداری میشود.
البته مشکل فقط آمازون یا الکسا نیست؛ تمام شرکت هایی که در حوزه فناوری فعالیت دارند تعاملات صوتی شما را با دستیارهای صوتی دیجیتال ضبط میکنند. البته این را هم بگوییم که اگر نمیخواهید بلندگوی هوشمند شما چیزی را گوش دهد نیازی نیست حتماً از برق آن را بکشید.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.