کی بازار- «No Internet, Secured» عجب پیام عجیب و غریبی، اینطور نیست؟ به طور حتم اگر اینترنت نداشته باشید آنوقت ماجرای امنیت آنلاین کمی بحثبرانگیز میشود. عجیب اینجاست که برخی اوقات این پیام وقتهایی پدیدار میشود که شما اینترنت دارید. پس مشکل کار کجاست؟ چه چیزی موجب میشود این مشکل قدیمی ویندوزی همچنان بروز کند؟ آیا راهحلی برای آن وجود دارد؟ طبق معمول احتمالات و راهحلهای مختلفی وجود دارد. در ادامه با ما همراه شوید تا مهمترینِ آنها را به شما معرفی کنیم.
IP Configuration خود را رفرش کنید
یکی از راهحلهای ساده برای رفع پیام ابهامآمیز No Internet, Secured رفرش کردن IP configuration است. با این کار، اگر آدرس آیپی شما کند شده باشد مجدداً احیا میشود. Command Prompt را باز کنید و سپس فرمانهای زیر را وارد نمایید:
ipconfig /release
ipconfig /renew
وقتی این دو کار را انجام دادید، امید است که این پیام دیگر به سراغتان نیاید.
Winsock را ریست کنید
کارهای دیگری هم میتوانید در بخش command prompt امتحان کنید. پروتکل Winsock حجم وسیعی از ارتباطات کامپیوتر شما را با سرویسهای شبکه مدیریت کرده و تحت نظارت قرار میدهد. ریست کردن آن در حقیقت به معنای ریست کردن خیلی از عناصر تنظیمات پیشفرض است.
برای ریست کردن کاتالوگ Winsock، فرمان زیر را وارد کنید:
netsh winsock reset catalog
بخش Properties اتصال اینترنت خود را چک کنید
برای اینکه اینترنتتان درست عمل کند عوامل مختلفی دخیل است. شما میبایست همهی آنها را چک کنید تا از عملکرد صحیح اتصال شبکهی خود مطمئن شوید. به منظور انجام این کار روی آیکون کانکشن Wi-Fi (یا اترنت[1]) در taskbar کلیک کنید. سپس روی گزینهی Network & Internet Settings بزنید.
در پنجرهی جدید روی Change adapter options کلیک کرده و بعد روی کانکشن مشکلدار راستکلیک نمایید. سپس گزینهی Properties را بزنید.
در پنجرهی Properties، مطمئن شوید همهی کادرها تیک خورده باشند:
- کلاینت برای شبکههای اینترنتی مایکروسافت
- اشتراکگذاری فایل و پرینتر
- پروتکل اینترنت نسخهی 4
- پروتکل اینترنت نسخهی 6
- LLTD
وقتی این کار را انجام دادید، OK را زده و دستگاه پیسی خود را ریستارت کنید.
iPv6 را غیرفعال کنید
بله درست است.... همیشه گفتهایم که iPv6 باید فعال شود اما این بار فرق میکند.
iPv6 (پروتکل اینترنت نسخه ۶) یک پروتکل اینترنت نسبتاً جدید است که با توجه به تمام شدن آدرسهای IPv4 موجود، دستگاههای پیسی دارند بیشتر و بیشتر بدان روی میآورند. با این حال همهی تجهیزات شبکهای و ISPها (رسانندههای خدمات اینترنتی) با iPv6 سازگاری ندارند. بنابراین اگر آن را فعال کردید آنگاه احتمال این وجود دارد که در کانکشنتان خللی وارد شود. (و یا این امکان وجود دارد که شما به پروتکل اینترنت نسخهی 4 وصل شده باشید اما اساساً اگر کانکشن IPv6 شما اینترنت نداشته باشد دستگاه پیسیتان شما را درجریان میگذارد).
اگر شکتان برد که ممکن است مشکل از این بخش باشد، کادر IPv6 را -زیر Properties کانکشن خود- تیک نخورده بگذارید.
سری هم به Device Manager بزنید
Device Manager ویندوز (بهترین راه برای دسترسی به آن، تایپ کردن عبارت device manager در منوی جستوجوی استارت است) جایی است که در آن، شما میتوانید دستگاههای خود را آپدیت، غیرفعال، بازفعال و نصب مجدد (reinstall) کنید (شامل آداپتور شبکه).
در Device Manager روی عبارت Network adapters کلیک کرده و سپس آداپتور شبکهی خود را پیدا نمایید. سپس روی ان راستکلیک کنید.
برای ساماندهی امور موارد زیر را انجام دهید:
درایور را آپدیت کنید
دستگاه را غیرفعال کرده و در taskbar گزینهی Flight mode را فعالسازی نمایید. دستگاه پیسی را ریبوت، روی Enable device زده وFlight mode را خاموش کنید.
دستگاه را Uninstall، پیسی را ریبوت و دستگاه را reinstall کنید. (این کار برای آداپتورهای مادربورد و یا آداپتورهای یکپارچه به طور اتوماتیک انجام میشود. اگر از آداپتور یواسبی استفاده میکنید تنها کافیست آن را درآورده و دوباره بزنید تا تمام درایورهای خود را نصب کند).
نتیجهگیری
توصیههای فوق تنها برای رفع مشکل "No Internet, Secured" است. توصیههای دیگری نیز مانند ریستارت کردن روتر هم بود اما آن را در مقالهی خود حذف کردیم؛ زیرا احتمال میدادیم این کار را از قبل انجام دادهاید. اما اگر این راهحل به ذهنتان خطور نکرده بود اکنون میتوانید دست به کار شوید.
[1] Ethernet
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی(ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.