۱۳۹۷/۶/۱۲ فناوری اطلاعات

 کی بازار- یاهو یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان ایمیل است که برای فروش اطلاعات‌تان به تبلیغ‌کنندگان، ایمیل شما را اسکن می‌کند. اگر نمی‌توانید اکانت خود را کنسل کنید، در عوض قادرید پیشنهادات اسکن را رد نمایید. در ادامه به شما خواهیم گفت این کار را چطور انجام دهید.

طبق گزارش این هفته‌ی وال‌استریت‌ژورنال، یاهو همچنان به اسکن کردن ایمیل کاربران خویش مشغول است تا از این طریق بتواند اطلاعات‌تان را به تبلیغ‌کنندگان بفروشد. حتی اگر عضویتِ سرویس پریمیوم ایمیل این شرکت را نیز داشته باشید نیز پیام‌هایتان همچنان در معرض اسکن خواهند بود؛ مگر آنکه آن‌ها را قبول نکنید. می‌پرسید رد کردن اسکن کار آسانی است؟ باید بگویم بله تنها با چند کلیلک ساده کارتان راه می‌افتد؛ اما اینکه باید از کجا دست به چنین اقدامی بزنید کار را سخت می‌کند. بر خلاف انتظارتان این فرآیند را در تنظیمات پیدا نخواهید کرد. با ما همراه باشید تا روش جلوگیری از تخلیه‌‌ی اطلاعاتیِ تهاجمی یاهو را فرا گیرید.

نحوهی جلوگیری از استخراج دادههای ایمیل در یاهو

فرقی ندارد یاهو میل شما رایگان است یا پریمیوم، به صفحه‌ی Ad Interest Manager بروید و از آنجا به اکانت خود لاگین شوید. در بخش "Your Advertising Choices"- که هم برای "Across the Web" هست و هم "On Yahoo"- روی گزینه‌ی رد (Opt Out) بزنید. بله... می‌بایست در هر دو بخش روی گزینه‌ی Opt Out کلیک کنید و چنانچه تنها برای یک کدام از این بخش‌ها گزینه را زده باشید، بدان معناست که ایمیل‌های شما همچنان در  معرض اسکن یاهو هستند.

 

 

 

به منظور تأیید اینکه هر دو بخش را رد کرده‌اید، هنگامیکه روی یک کدام از این بخش‌ها (یا Across the Web و یا On Yahoo) زدید، دکمه‌ی آبی‌رنگی باید پدیدار شود که می‌گوید: Opt-In. که البته بعدها می‌توانید بنا به دلایلی مجدداً قابلیت اسکن را در اختیار یاهو قرار دهید. 

 

 

 

شرکت مادر یاهو که Oath نام دارد و در حقیقت یک شرکت ورایزنی (Verizon) است در پاسخ به گزارشات وال‌استریت‌ژورنال اعلام کرد: یاهو تنها ایمیل‌های تبلیغاتی را اسکن کرده و سیستم‌های این سرویس طوری طراحی شده‌اند که تمامی اطلاعات شخصی از جمله اسم و آدرس‌ها یا ایمیل از بخش اسکن حذف می‌شود. با این حال، این الگوریتم کمی پیچیده است و اسکن‌ها نیز شدیداً عمیق‌ هستند. البته بهترین روشِ جلوگیری از استخراج داده این است که یاهو میل را ترک کنید؛ ایده‌ی بدی هم نیست، خصوصاً اینکه در گذشته سه میلیارد اکانت دستکاری شده‌است. اما اگر فکر می‌کنید این گزینه چندان هم بادوام نیست باید این را نیز بگوییم که دست کم می‌توانید با این کار تا حدی روی داده‌ها و حریم خصوصی‌تان نظارت داشته باشید.

در نهایت اینکه یاهو پیا‌م‌ها را اسکن می‌کند نباید چندان هم غافلگیرکننده به نظر آید، زیرا همه تا حدی می‌دانیم تمامی این سرویس‌های آنلاین و "رایگان" هریک به نحوی اطلاعات و/یا حریم خصوصی‌تان را کنکاش می‌کنند. آن‌ها در ازای ارائه‌ی اپ یا سرویسی راحت و رایگان به شما، اطلاعات‌تان را به چنگ می‌آورند. البته گوگل نیازی به اسکن ایمیل‌های شما ندارد؛ چون برای جمع‌آوری اطلاعات‌تان دستش از یاهو بسیار بازتر است؛ حتی با یک جست و جوی کوچک هم می‌توانید ندانسته اطلاعات‌تان را در اختیار گوگل قرار دهید. همین تازگی‌ها بود که این شرکت به دلیل روش‌های گول‌زننده‌‌اش در ردیابی لوکیشن، به چالش کشیده شد. 

منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنس‌های معتبر از تامین‌کنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بین‌المللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنس‌های اورجینال نرم افزار‌های کاربردی و امنیتی (ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.