کی بازار- اینکه ایمیل های شخصی یک کاربر توسط مجرمان یا افراد سودجو خوانده شود، این روزها خبر جدیدی نیست و ما به خوبی به این موضوع اشراف داریم. پس از آسیب پذیری امنیتی که در فیس بوک بوجود آمد اکثر کاربران نگران هستند که برنامه های شخص ثالث از گوگل برای همان مقاصد استفاده کنند. اما کمپانی برای این مشکل یک تدبیری مناسب اندیشیده است. انتشار یک ابزار جدید و امنیتی می تواند خاطر کاربران را آسوده و از اطلاعات آن ها محافظت کند.
گوگل ایمیل های شما را نمی خواند
Suzanne Frey مدیر امنیت و حریم خصوصی Google Cloud می گوید: "واضح است، هیچ کس در گوگل ایمیل های شما را نمی خواند، به جز موارد خاصی که از ما بخواهند و در آن باره از ما اجازه بگیرند، یا به طور مثال برای مقاصد امنیتی مثل رفع برخی اشکالات و یا باگ ها".
به همین خاطر گوگل ایمیل های شما را نمی خواند. از سوی دیگر برنامه های شخص ثالث ممکن است خیلی خوب و کاربردی باشند. اما توسعه دهندگان این برنامه ها می توانند به اطلاعاتی که برنامه های آن ها جمع آوری می کنند دسترسی داشته باشند.
اگر چنین برنامه هایی اطلاعات شما را جمع آوری می کنند، به این خاطر است که شما به آن ها اجازه ی این کار را داده اید. بله خود شما!
اکثر کاربران اطلاعات چندانی درمورد امنیت اطلاعات خود در فضای اینترنت ندارند، اما هنگامی که یک برنامه را دانلود می کنید تمام مجوزهای آن ها را می پذیرید و این مجوزها می تواند برای شما گران تمام شود. پس بهتر است اطلاعات خود را در این رابطه بالا ببرید و موارد لازم را رعایت کنید.
نحوه ی استفاده از Security Checkup App
اما در مورد برنامه هایی که از پیش نصب کرده ایم چطور؟ چگونه می توان اطلاعاتی را که ممکن است برنامه ها جمع آوری کرده باشند را تغییر داد؟
انجام این کار با استفاده از ابزار Google Security Checkup tool امکان پذیر است. شما می توانید با دسترسی به آن دقیقا همان چیزی را مشاهده کنید که برنامه ی نصب شده به آن دسترسی دارد. این ابزار به شما اطلاعات مفیدتری را نیز می دهد:
1. لوگین کردن به حساب کاربری گوگل خود توسط این ابزار
2. هدایت شدن به وب سایت Security Checkup
3. اگر شما 4 تیک سبز رنگ را مشاهده کنید به این معنا است که احتمال در خطر بودن حساب کاربری شما بسیار پایین است.
ممکن است در این هنگام متوجه شوید که بسیاری از برنامه ها به حساب شما دسترسی دارند اما اینطور که این ابزار نشان می دهد آن ها هیج خطری را برای حریم خصوصی شما ایجاد نمی کنند.
4. برای بررسی دقیق تر مجوزهایی که به برنامه های مختلف داده اید، بر روی کادر third-party access کلیک کنید.
5. برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد برنامه بر روی ایکون information کلیک کنید.
در صورتی که برنامه های مختلف تنها به اطلاعات اولیه ی کاربران دسترسی داشته باشند احتمال به خطر افتادن حریم خصوصی شما به مراتب کمتر خواهد بود.
منبع: کی بازار (فروشگاه آنلاین نرم افزارهای اورجینال)، با دریافت انواع لایسنسهای معتبر از تامینکنندگان جهانی این امکان را برای تمام کاربران فراهم آورده است تا در چند ثانیه، از خدماتی بینالمللی لذت ببرند. در کی بازار امکان خرید لایسنسهای اورجینال نرم افزارهای کاربردی و امنیتی (ویندوز اورجینال، آفیس اورجینال، آنتی ویروس اورجینال، آنتی ویروس کسپرسکی، آنتی ویروس پادویش و آنتی ویروس نود 32) بصورت ارسال آنی فراهم آمده است.