به گزارش روابط عمومی شرکت ایدکو ( توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران ) ، براساس گزارش منابع آگاه، هکرها در حمله به سیستمهای کامپیوتری دولت آمریکا به اطلاعات محرمانه حدود 14 میلیون کارمند دولتی کنونی یا سابق این کشور دسترسی پیدا کردهاند؛ رقمی بسیار بالاتر از چهار میلیون نفری که دولت ایالات متحده ابتدا از آن خبر داده بود. این درحالیست که صحبت از حمله سایبری دومی در میان است.
یک مقام آگاه در کنگره آمریکا که نمیخواست نامش فاش شود در گفتوگو با خبرگزاری آسوشیتد پرس تخمین زد اطلاعات بین 9 تا 14 میلیون کارمند دولت آمریکا بهدست هکرها افتاده است.
از سوی دیگر شناسایی رد این اطلاعات دولتی در یک بازار سیاه معروف اینترنتی مسئولان دفتر مدیریت کارکنان دولت آمریکا (OPM) را به گمانهزنی درباره مظنونین احتمالی این هک بزرگ واداشت. نمونهای از انبوه اطلاعات محرمانه دولت آمریکا اولین بار بهوسیله کاربری با نام مستعار PING برای فروش در اینترنت به نمایش گذاشته شد. همچنین چندی پیش حدود 9 هزار شناسه و گذرواژه از حسابهای کاربری کارکنان نهادهای دولتی مختلف آمریکا در وب پنهان به فروش گذاشته شد؛ اطلاعاتی که گروههای خلافکاری یا آژانسهای امنیتی برای دستیابی آن سر و دست میشکنند.
نشریه انگلیسی گاردین در مقالهای نوشت درز اسناد محرمانه دولت فدرال آمریکا برای دو بار در عرض تنها یک هفته ضربه بزرگی به دولت باراک اوباما بهشمار میرود. به گفته مقامات آمریکایی، هکرها از قرار معلوم به اطلاعات حساس هزاران کارمند اطلاعاتی و نظامی دولت آمریکا از جمله اطلاعات مربوط به تایید صلاحیت کارکنان دسترسی پیدا کردهاند. آمریکاییها احتمال میدهند چینیها پشت این حملات بوده باشند، هرچند هنوز انگشت اتهام را رسما سمت مقامات چینی دراز نکردهاند.
پایگاه داده Standard Form 86 که ظاهرا به دست هکرها افتاده اطلاعات محرمانه وسیعی از کارکنان دولتی آمریکا را دربرمیگیرد: اختلالات و بیماریهای روحی روانی، اعتیاد به الکل یا مواد مخدر، سوء پیشینه، سابقه ورشکستی و اطلاعات تماس اقوام آمریکایی یا خارجی کارکنان نهادهای اطلاعاتی آمریکا.
آسوشیتد پرس به نقل از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرد چین برای تضعیف امنیت ملی ایالات متحده و تحکیم جایگاه جهانی خود دست به جاسوسی میزند و با سرقت اطلاعات سازمانی محرمانه در مقیاس وسیع قصد دارد شرکتهای دولتی چینی را در رقابت با شرکتهای آمریکایی تقویت کند.
کاخ سفید در بیانیهای درز اطلاعات 4.2 میلیون نفر از کارکنان کنونی یا سابق دولت آمریکا شامل 1.5 میلیون نظامی و درجهدار را در مرحله اول این شکاف بزرگ اطلاعاتی تائید کرد، هرچند به محتوای اطلاعات فاش شده اشارهای نداشت.
منبع: کسپرسکی آنلاین
* کسپرسکی اسم یکی از بزرگترین شرکتهای امنیتی و سازنده آنتی ویروس است که برخی از کاربران اشتباهاً این شرکت و محصولات آنتی ویروس آن را با عناوینی نظیر کسپرسکای،کاسپرسکی، کسپراسکی، کسپراسکای، و یا کاسپراسکای نیز میشناسد. همچنین لازم به ذکر است مدیرعامل این شرکت نیز یوجین کسپرسکي نام دارد.